«Είπα ας πάμε κι ας βγει και σε κακό...» - Η αποκάλυψη της Μαίρης Συνατσάκη για τη γνωριμία της με τον Ίαν Στρατή

Σε ποιον εμπιστεύεται τη μικρή Ολίβια

Ιωάννα Βουτσή
Youweekly Editor
NDPPHOTO / ΠΕΤΡΟΣ ΝΙΚΟΛΑΡΕΑΣ
NDPPHOTO / ΠΕΤΡΟΣ ΝΙΚΟΛΑΡΕΑΣ

Με ένα νέο βίντεο επέστρεψε και αυτή την εβδομάδα η Μαίρη Συνατσάκη η οποία είναι και πάλι ενεργή στο κανάλι της στο Youtube ύστερα από την μεγάλη αποχή που είχε κάνει αφού πριν από μερικούς μήνες απέκτησε με τον σύντροφό της Ίαν Στρατή, τη μικρή Ολίβια (δείτε το ανακαινισμένο baby room της κόρης της).

Όσα αποκάλυψε για την γνωριμία της με τον Ιαν Στρατή

Η γνωστή influencer, στο τελευταίο της βίντεο έκανε ένα Q&A με την αδερφή της, Αλίκη και απάντησαν στις ερωτήσεις των subscribers σχετικά με την κόρη της ενώ αποκάλυψε και το χρονικό της γνωριμίας της με τον Ίαν Στρατή.

«Πρώτη στη λίστα που έχω εμπιστοσύνη να αφήνω την μικρή, μετά τον μπαμπά της, προφανώς, είναι η αδερφή μου, η Αλίκη. Ο πρώτος άνθρωπος που μπορώ να πω με κλειστά τα μάτια “κράτα λίγο το παιδί” και να μη χρειαστεί να πω κάτι άλλο» είπε η Μαίρη Συνατσάκη.

Σχετικά με την γνωριμία της με τον σύντροφο της αποκάλυψε: «Πρωτογνωριστήκαμε στο HAIR το 2018. Μετά κάναμε και το Cats μαζί. Μου άρεσε αλλά... Είχα μια single περίοδο εκείνη τη φάση, εγώ ήμουν, ο άνθρωπος είχε σχέση και το κρατούσα για μένα. Γενικά είναι πολύ κλειστός άνθρωπος άμα τον συναναστραφείς, δεν είναι ο έξω καρδιά που μιλήσει. Είχαμε κρατήσει μια ελάχιστη επαφή. Μετά προέκυψε και κάναμε και μεταγλώττιση σε μια παιδική ταινία. Μετά είχε παει στο YFSF και μπορεί να του έστελνα κάθε Κυριακή.»

Μετά όμως βρεθήκαμε ξανά στο HAIR και έτυχε να είμαστε μονάχοι. Ας πούμε ότι η δεύτερη καραντίνα μας βρήκε μαζί. Επειδή είχα μια αίσθηση εφηβείας και έλεγα άσε μη μπλέξουμε και στεναχωρηθούμε. Τελικά έγιναν λίγο γρήγορα τα πράγματα. Καμία φορά σκέφτομαι αν είναι κάτι να συμβεί θα βρεθεί ο χρόνος στη ζωή των ανθρώπων να συμβεί. Θυμάμαι το συναίσθημα που είχα και έλεγα πολύ ωραίος, αλλά πολύ τρελούλης τώρα, άστον. Στην πρώτη φάση που τον γνώρισα. Μετά τον είδα να αλλάζει, να ωριμάζει. Οπότε βρεθήκαμε σε μία διαφορετική φάση Είπα ας πάμε κι ας βγει και σε κακό. Αμα είναι θα συμβεί.»

Δείτε εδώ το βίντεο: