Στο πλευρό του Νίνο η Ζόζεφιν - Η τρυφερή ανάρτηση για την επιστροφή του στο Fame Story

Η νούμερο 1 θαυμάστριά του

Στέλλα Μούτσιου
Youweekly Editor
Φωτογραφία αρχείου NDP Photo Agency
Φωτογραφία αρχείου NDP Photo Agency

Ο Νίνο, το βράδυ της Πέμπτης 6/10, έκανε την εμφάνισή του στο Fame Story, αιφνιδιάζοντας τους διαγωνιζόμενους, μία μέρα πριν από το live τους (δείτε εδώ την αντίδρασή τους). Η σύντροφος του καλλιτέχνη, Ζόζεφιν, λοιπόν, συντονίστηκε στο STAR για να το παρακολουθήσει.

Με ένα story στον προσωπικό της λογαριασμό στο Instagram, μάλιστα, θέλησε να εκφράσει τον θαυμασμό της για εκείνον, κάτι που δεν συνηθίζουν να κάνουν δημόσια. Δημοσίευσε, δηλαδή, μία φωτογραφία από το σπίτι της, με τον ίδιο να φαίνεται στην τηλεόρασή της και σημείωσε χαρακτηριστικά: «My superstar». Έχουν αρχίσει και "ανοίγονται" όλο και περισσότερο προς το κοινό τους!

Η τρυφερή ανάρτηση της Ζόζεφιν για το Νίνο στο Fame Story

Ζόζεφιν story με Νίνο

Οι ζήλιες που του κάνει

Με ένα λαμπερό και εντυπωσιακό φόρεμα έκανε την εμφάνιση της η Ζόζεφιν, το βράδυ της Δευτέρας 2/10 στο Panik concert 2023 (δείτε εδώ φωτογραφίες από όλες τις εμφανίσεις). Η τραγουδίστρια σε δηλώσεις της στην κάμερα του Mega Καλημέρα, μίλησε για τον σύντροφό της Νίνο αλλά και για τον αν είναι έτοιμη να κάνει το επόμενο βήμα.

«Ο σύντροφός μου με είδε, μιλήσαμε και εγκρίνει. Δε ζηλεύει καθόλου. Εγώ ζηλεύω λίγο, καμιά φορά. Εμπιστευόμαστε ο ένας τον άλλο. Μια σχέση πρέπει να βασίζεται στην εμπιστοσύνη οπότε είμαστε οκ» είπε αρχικά η Ζόζεφιν.

«Δεν ονειρεύομαι τον γάμο. Είμαι συγκεντρωμένη στη δουλειά μου και την καριέρα που έχω ονειρευτεί» είπε.

Αναφορικά με τον αν θα έβλεπε τον εαυτό της σε κάποιο πάνελ η Ζόζεφιν απάντησε: «Θα μου άρεσε πολύ να είμαι κάποια στιγμή σε κριτική επιτροπή.»

Δείτε εδώ τις δηλώσεις της: