Η διαφορετική είσοδος του Νίνο στο σπίτι του Fame Story - O ρόλος του στο παιχνίδι και οι αντιδράσεις των παικτών

Ξαφνιάστηκαν με το που τον είδαν

Ελένη Μήτση
Youweekly Editor
Η διαφορετική είσοδος του Νίνο στο σπίτι του Fame Story - O ρόλος του στο παιχνίδι και οι αντιδράσεις των παικτών

Την Πέμπτη (5/10) προβλήθηκε το νέο επεισόδιο για το Fame Story με τους διαγωνιζόμενους μέχρι στιγμής να βλέπουν κάθε ημέρα από έναν νέο καθηγητή, που θα τους κάνει μάθημα στην ακαδημία (δείτε εδώ την είσοδο του Fipster).

Η παραγωγή κράτησε για το τέλος τον Νίνο, ο οποίος ήταν ένας τραγουδιστής, που αναδείχθηκε πριν από 20 χρόνια στο πρώτο fame story, που προβλήθηκε στην ελληνική τηλεόραση, με το πλήρωμα του χρόνου να το βάζει ξανά στο σπίτι.

Η είσοδος του Νίνου στην ακαδημία του Fame Story

Έτσι λοιπόν, ο Νίνο μπήκε ξαφνικά μέσα στο σπίτι και όχι σε κάποια αίθουσα με τον ρόλο του να μην είναι αυτός του καθηγητή, αλλά ενός έμπειρου καλλιτέχνη, που ανταλλάσσει απόψεις με τους παίκτες.

Η εκρηκτική είσοδος της Μαρίας Σολωμού στην ακαδημία

Την Τρίτη (3/10) προβλήθηκε το νέο επεισόδιο για το Fame Story με τους παίκτες να έρχονται αντιμέτωποι με την εκκεντρική είσοδο της Μαρίας Σολωμού, η οποία θα είναι η καθηγήτρια θεατρικής έκφρασης (δείτε εδώ τους υπόλοιπους καθηγητές).

Η Σολωμού έκανε την πρώτη της εμφάνιση λοιπόν με βερμούδα, τοπάκι και παντόφλες, τις οποίες έβγαλε πολύ σύντομα, καθώς άρχισε να περιφέρεται στην αίθουσα ξυπόλητη.

Η ίδια συστήθηκε στους μαθητές της και τόνισε, πως δε θα ήθελε να τη λένε ''κυρία Μαρία'' αλλά ''κυρία Σολωμού'' και μάλιστα ξεκαθάρισε, πως δεν τα πηγαίνει καλά με τα ονόματα και έτσι θα τους φωνάζει όλους ''αγάπες''.