Fame Story: Καταχειροκροτήθηκε η είσοδος του Fipster στην ακαδημία - Με ευτράπελα το πρώτο του μάθημα

«Ελπίζω να είναι η πρώτη και η τελευταία φορά...»

Ελένη Μήτση
Youweekly Editor
Fame Story: Καταχειροκροτήθηκε η είσοδος του Fipster στην ακαδημία - Με ευτράπελα το πρώτο του μάθημα

Η μεγάλη επιστροφή του Fame Story είναι γεγονός με τους παίκτες να γνωρίζουν την πρώτη εβδομάδα τους καθηγητές της ακαδημίας, το σπίτι, που θα τους φιλοξενήσει αλλά και ο ένας τον άλλον καλύτερα.

Μετά τη γνωριμία των σπουδαστών με τη Μαρία Σολωμού (δείτε εδώ), την Τετάρτη (4/10) οι παίκτες είδαν για πρώτη φορά τον Fipster ή αλλιώς Φίλιππο Ιωάννου, ο οποίος θα είναι ο καθηγητής των social media.

Η είσοδος του Fipster στην ακαδημία του Fame Story

Τα ευτράπελα για τον Φίλιππο ξεκίνησαν από το πρώτο κιόλας μάθημα, καθώς μπήκε στην αίθουσα με τον Γιάννη να ακολουθεί χαλαρός και αμέριμνος μετά από τον καθηγητή του, με την συνομιλία τους να είναι ελαφρώς αμήχανη.

«Με Fipster και Σολωμού τα παιδιά θα βγουν φωστήρες...»

Ο Δημήτρης Παπανώτας στην εκπομπή Happy Day στον Alpha, σχολίασε καυστικά τους δύο καθηγητές της μουσικής ακαδημίας.

«Η νέα εποχή του Fame Story ξεχωρίζει από τις υπόλοιπες, εδώ που τα λέμε. Με Fipster και Μαρία Σολωμού καθηγητές, καταλαβαίνετε ότι τα παιδιά θα βγουν φωστήρες. Δηλαδή μιλάμε, βγαίνεις από εκεί και είσαι Μονσεράτ Καμπαγιέ» ανέφερε.

Στη συνέχεια η Σταματίνα Τσιμτσιλή απάντησε με χιούμορ: «Πρόσεξε, γιατί ο Mente Fuerte έχει πάρει το κινητό κι απαντάει. Η Μαρία Σολωμού είναι μία μοντέρνα γυναίκα που έχει υπηρετήσει το σανίδι, ως ηθοποιός έχει κάνει πράγματα. Μπορεί να δώσει συμβουλές».