Καίτη Γαρμπή: «Σήμερα έχει γενέθλια το πιο γλυκό...» - Η ανάρτηση της για τα γενέθλια του Διονύση Σχοινά

Να τον χαίρεται!

Γιώτα Πεπαρίδη
Youweekly Editor
NDP/ 18-10-2022 Public Συντάγματος-Παρουσίαση βιβλίου Γιώργου Αρσενάκου
NDP/ 18-10-2022 Public Συντάγματος-Παρουσίαση βιβλίου Γιώργου Αρσενάκου

Η γνωστή τραγουδίστρια Καίτη Γαρμπή λίγες μέρες μετά τη συγκλονιστική της συνέντευξη στην εκπομπή της Ναταλίας Γερμανού "Καλύτερα δε γίνεται" (δείτε εδώ τι αποκάλυψε ζωντανά στον αέρα), έκανε μία πολύ τρυφερή ανάρτηση στον προσωπικό της λογαριασμό στο Instagram για τα γενέθλια του αγαπημένου της συζύγου, Διονύση Σχοινά.

Τι έγραψε η Καίτη Γαρμπή για τα γενέθλια του Διονύση Σχοινά

Ο τραγουδιστής έκλεισε τα 54 χρόνια της ζωής του και η σύζυγός του θέλησε να είναι από τα πρώτα άτομα που θα του ευχηθούν και δημόσια, για αυτό το λόγο έκανε μία πολύ τρυφερή ανάρτηση στον προσωπικό της λογαριασμό στο Instagram. Το μεσημέρι της Παρασκευής, λοιπόν, δημοσίευσε μια φωτογραφία από τις καλοκαιρινές τους διακοπές κι έγραψε χαρακτηριστικά:

«Σήμερα έχει γενέθλια το πιο γλυκό, το πιο όμορφο, το πιο φωτεινό, το πιο σεξι, το πιο αληθινό, το πιο ευγενικό, το πιο γενναιόδωρο, το πιο δυνατό, το πιο καλόκαρδο πλάσμα που γνώρισα μέχρι τώρα στη ζωή μου!
Εχω την τύχη να τον γνωρίζω 30 χρόνια και την τιμή τα 26 απο αυτά να είμαστε σύντροφοι!
Διονύση μου προσεύχομαι καθημερινά να σε έχει ο θεός καλά, να είσαι υγιής πνευματικά, σωματικά και ψυχικά και να έχεις άφθονα στη ζωή σου ολα τα καλά του Θεού!
Να τα εκατοστήσεις μωρό μου!!!
@dionisis_sxoinas
#hapybirthday
#myloveofmylife
#myman
#mysexyman
#mybabyboy»

Δείτε παρακάτω την τρυφερή ανάρτηση της τραγουδίστριας για τα γενέθλια του συζύγου της: