«Δεν φαίνονταν στις κάμερες...» - Όσα αποκάλυψε η Μαρία Περπινιά για τις κλίκες στη Φάρμα

Ποια άτομα έδωσε

Ιωάννα Βουτσή
Youweekly Editor
«Δεν φαίνονταν στις κάμερες...» - Όσα αποκάλυψε η Μαρία Περπινιά για τις κλίκες στη Φάρμα

Την παίκτρια που αποχώρησε την προηγούμενη εβδομάδα από τη Φάρμα, Μαρία Περπινιά, (δείτε εδώ τα σχόλια στο twitter), φιλοξένησε η εκπομπή Super Κατερίνα στον Alpha, το πρωί της Παρασκευής 6/10, η οποία ήταν άκρως αποκαλυπτική για τα όσα έζησε το ριάλιτι.

Τι αποκάλυψε η Μαρία Περπινιά για το παρασκήνιο της Φαρμας

«Δεν θέλω να τα πω τώρα, γιατί αν αρχίσω δεν θα μας φτάσουν 10 εκπομπές εδώ. «Απ’ την αρχή υπήρχαν κλίκες. Παρά υπήρχε το φλερτ και κανα-δυο κουνούσαν και την ουρίτσα τους σε όλους ταυτόχρονα για να μην τις επιλέγουν. Ερχόταν σε σένα κ…λοτριβόταν, χιλια συγγνώμη.» ανέφερε αρχικά.

«Μου την έφεραν πάρα πολύ άσχημα. Είχαν κάνει κλίκες και πολλά δεν φαίνονταν στις κάμερες… "σκάσε", "μη μιλάς", "βούλωσέ το" .Πολλά παιδιά μου τα έλεγαν, και ο Γιώργος ο Γιαννούλας. Στο τέλος κατάλαβα ότι με πλησίασε με τρόπο πονηρό, γιατί εκεί που έπρεπε να πει ότι με στηρίζει δεν το έκανε» δήλωσε η πρώην παίκτρια.

Δείτε εδώ το απόσπασμα:

Το πρώτο ζευγάρι του παιχνιδιού

Σύμφωνα με ρεπορτάζ του Χάρη Λεμπιδάκη, το οποίο παρουσίασε στη σημερινή εκπομπή 6/10, "Super Κατερίνα" του τηλεοπτικού σταθμού Alpha, δημιουργήθηκε το πρώτο ζευγάρι του reality επιβίωσης "Φάρμα".

Η Νάσια και ο Σπύρος είναι δύο παιδιά, τα οποία ήδη από το πρώτο αγώνισμα του παιχνιδιού τους έχουμε δει να έρχονται πολύ κοντά. Η Νάσια στο χθεσινό επεισόδιο, Πέμπτη 5 Οκτωβρίου (δείτε εδώ τα highlights του επεισοδίου), τραυματίστηκε σοβαρά στο χέρι και ο Σπύρος φαίνεται να την κρατούσε αγκαλιά στο αυτοκίνητο μέχρι να πάνε στο ιατρείο.

Όπως, είπε ο δημοσιογράφος «είναι το πρώτο ζευγάρι της Φάρμας. Έχουν έρθει πολύ κοντά». Φαίνεται, πως ο Σπύρος είναι πολύ προστατευτικός και στοργικός στη σύντροφό του. «Είναι μία σχέση που έχει αρχίσει να δημιουργείται, να καλλιεργείται, να εκκολάπτεται».

Δείτε παρακάτω το απόσπασμα: