Φάρμα: «Θηλυκός Τάκης Καραγκούνιας!» - "Πανηγύρι" στο twitter για τα κλάματα της Μαρίας Περπίνια

Κλάμα!

Στέλλα Μούτσιου
Youweekly Editor
Φάρμα: «Θηλυκός Τάκης Καραγκούνιας!» -

Το βράδυ της Πέμπτης 28/9 αναμένεται να πραγματοποιηθεί η μονομαχία της Μαρίας με την Ελένη στη Φάρμα για την επικράτηση και την παραμονή στο παιχνίδι για μία ακόμη εβδομάδα. Η πρώτη φαίνεται πως έχει μπει στο στόχαστρο, πέραν της ομάδα της, του κοινού, καθώς από την πρώτη στιγμή δημιούργησε εντάσεις στο σπίτι και διαρκώς παραπονιέται και κλαίει.

Μάλιστα, μόλις ξεκίνησε το αποψινό επεισόδιο, επειδή έβαλε ξανά τα κλάματα, τα πληκτρολόγια των τουιτεράδων πήραν φωτιά και οι ξεκαρδιστικές ατάκες έπεσαν σύννεφο. Κάποιος την παρομοίασε και με τον Τάκη Καραγκούνια, έναν από τους πιο χαρακτηριστικούς παίκτες του Survivor All Star εξαιτίας του ότι προκαλούσε πολλούς καβγάδες.

Δείτε επίσης: Αποκλειστικό! Πόσα λεφτά παίρνουν οι παίκτες στην Φάρμα;

Οι αντιδράσεις στο twitter για τα κλάματα της Μαρίας στη Φάρμα

Ποια είναι η Περπίνια

Φάρμα Μαρία

Η γεμάτη ζωή και ενέργεια Μαρία, ή αλλιώς «αγριοκάτσικο», όπως την αποκαλούν οι φίλοι της, έρχεται στη «Φάρμα» για να αναβιώσει τις παιδικές της αναμνήσεις. Είναι 52 χρονών, κατάγεται από την Τήνο και από πολύ μικρή γνωρίζει τι σημαίνει αγροτική ζωή, καθώς ο παππούς και η γιαγιά της διατηρούσαν μία φάρμα. Για εκείνη σημασία δεν έχει το χρηματικό έπαθλο, αλλά η πραγματική εμπειρία της «Φάρμας», που θα της ξυπνήσει συναισθήματα και αναμνήσεις από μία άλλη εποχή.

Δείτε επίσης: «Έχει μία διαταραχή στο DNA...» - "Λύγισε" η 52χρονη Ρούλα για την τυφλή κόρη της