«Σ' αγαπώ Μαίρη μου, σου υπόσχομαι...» - Σπαραγμός με το βίντεο της Ζωζώς Σαπουντζάκη για τη Χρονοπούλου

Η συγκινητική ανάρτησή της στο instagram

Στέλλα Μούτσιου
Youweekly Editor
Φωτογραφίες αρχείου NDP Photo Agency
Φωτογραφίες αρχείου NDP Photo Agency

Η Μαίρη Χρονοπούλου έφυγε από τη ζωή σε ηλικία 90 ετών, το μεσημέρι της Παρασκευής 6/10, στο νοσοκομείο Ευαγγελισμός, μετά από ένα σοβαρό ατύχημα που είχε στο σπίτι της, το οποίο της προκάλεσε μεγάλο αιμάτωμα στο κεφάλι. Θρήνος σκορπίστηκε έκτοτε στον καλλιτεχνικό χώρο (δείτε εδώ τις φωτογραφίες και τα κείμενα που κατέκλυσαν το διαδίκτυο), αλλά και στα αγαπημένα της πρόσωπα, τα οποία ένα ένα την αποχαιρετούν μέσα από τα social media.

Ανάμεσά τους και η Ζωζώ Σαπουντζάκη, η οποία δημοσίευσε στον προσωπικό της λογαριασμό στο Instagram ένα βίντεο από μία κοινή τους έξοδο, όπου διασκέδαζαν, και το συνόδευσε με τα πιο τρυφερά αποχαιρετιστήρια λόγια, δίνοντάς της, μάλιστα, και μία υπόσχεση.

Η σπαρακτική ανάρτηση της Ζωζώς Σαπουντζάκη για τη Μαίρη Χρονοπούλου

«Ακόμα Ένα Ποτηράκι μου τραγουδούσες γλυκειά μου Μαίρη... Μόνο που τώρα το ποτηράκι είναι πολύ πικρό για εμένα και για όλους μας ! Καλό σου ταξίδι αγαπημένη μου Ήσουν Είσαι και θα είσαι Μια Κυρία του Ελληνικού θεάτρου και Κινηματογράφου . Σ ΑΓΑΠΩ ΜΑΙΡΗ ΜΟΥ ζήσαμε πολλά Μαζί και σου υπόσχομαι Εμείς οι Δύο δε θα χαθούμε ΠΟΤΕ !», έγραψε χαρακτηριστικά.

Δείτε επίσης: Η επιθυμία για την κηδεία της - Που αφήνει την διαθήκη της

Τραγική ειρωνεία η προτελευταία ανάρτηση της σπουδαίας ηθοποιού

Η Μαίρη Χρονοπούλου με ένα μακροσκελές κείμενο είχε περιγράψει τα συναισθήματά της για την κατάσταση, που επικρατεί στη χώρα και παράλληλα έκανε εμφανή τα προβλήματα υγείας της, που κρατούσαν πίσω, κλείνοντας με ένα αισιόδοξο μήνυμα, που δεν πρόλαβε να εκπληρώσει.

«Φίλες, φίλοι που πολύ καιρό επικοινωνούσαμε και διασκεδάζαμε -με μηνύματα στο προφίλ μου στο ινσταγκραμ- ξαφνικά χαθηκαμε. Δεν φταίτε εσεις. Πέρασα διάφορες περιπέτειες υγείας κ είχα απομακρυνθεί απο τα Media. Ευτυχώς ο παλιός, πιστός φιλος μου @armoutidisgiannis που προΐσταται της ομάδας του intagram μου, προσπάθησε με νύχια κ με δόντια να μην ξεχαστώ. Τροφοδοτούσε με φωτογραφίες απο τον κινηματογράφο και διάφορα γεγονότα το προφίλ μου και κάπως επέζησα!! Φίλοι, φίλες ξαναγυρίζω, ναμαι.

Σήμερα έχω τη γιορτη μου. Αλλά αποκλείεται να νιώσω εορταστικά με όλα αυτα που συμβαίνουν γύρω μου. 10 χρόνια πριν, κάηκα σχεδόν ολόκληρη. Μπορείτε να φανταστείτε την ταύτιση ενος καμένου ανθρώπου, με τις πυρκαγιές. Πόνεσα. Ταυτίστηκα με τις πυρκαγιές. Σκέφτηκα τους ανθρώπους και τα ζωάκια του δάσους που κάηκαν και ποιος ξέρει, μπορεί και τα δέντρα να πονάνε.

Και τωρα το νερό! Η φρίκη του πνιγμού. Η καταστροφή, η αγωνία. Θεούλη μου! Γιατι όλα αυτα στην πατρίδα μου; Ξορκίζω τον καταραμμένο χρονο που πέρασε. Που πόνεσε κι εμένα, προσωπικά πολύ. Ελπίζω στη νέα χρονιά που έρχεται… Α και κάτι άλλο! Εγκαινιάζω σημερα την σελίδα που μου άνοιξε ο ΓΙΑΝΝΗΣ ΑΡΜΟΥΤΙΔΗΣ στο FB (Mary Chronopoulou)! Δεν την είχα μεταχειριστεί ποτε! Ειναι το πρωτο μου post. Δεν θα χαθούμε απο δω κ πέρα. Σας αγαπάω. Γεια σας», είχε γράψει η Μαίρη Χρονοπούλου.