Κίνηση ανθρωπιάς από τον Στέλιο Χανταμπάκη και την Όλγα Πηλιάκη

Ανακοινώθηκε μέσα από το instagram

Ελένη Μήτση
Youweekly Editor
NDP
NDP

Την Πέμπτη (5/10) ο Στέλιος Χανταμπάκης και η Όλγα Πηλιάκη διοργάνωσαν ένα αγώνα στον Δήμο Ιλίου με πρόσωπα από το χώρο της ελληνικής showbiz σε μία προσπάθεια να συλλεχθούν είδη για τους πλημμυροπαθείς.

Το ζευγάρι φωτογραφήθηκε με τους παρευρισκόμενους, καθώς μίλησε και στις τηλεοπτικές κάμερες, που βρέθηκαν στο σημείο. Να θυμίσουμε στο σημείο αυτό, πως ο Χανταμπάκης έχει καταγωγή από το Βόλο, ο οποίος επλήγη από τις καταστροφικές πλημμύρες (δείτε εδώ με ποιον υποψήφιο δήμαρχο κατεβαίνει στις εκλογές η Πηλιάκη).

H ανάρτηση του Στέλιου Χανταμπάκη για τον φιλανθρωπικό αγώνα που διοργάνωσε

«Ένας υπέροχος αγώνας!!! Σας ευχαριστούμε όλους απο καρδιάς… #ILION #OLGAPILIAKI #DIMOSILIOU #hantampakakia », έγραψε ο Στέλιος Χανταμπάκης.

Η συγκίνηση για τα παιδιά του

«Καταρχήν ο λόγος, που μπήκα ήταν περισσότερο τα παιδιά μου, όχι μόνο το οικονομικό κομμάτι, αλλά στο κομμάτι του ότι έχουν μεγαλώσει, ότι θα ήθελα όταν θα τους πει στο σχολείο ένα παιδί κάτι, να το έχουν δει με τα μάτια τους...Ξέρεις τι...ότι χτίζουμε ο καθένας μας, στη δουλειά μας, στη ζωή μας, ειδικά εμείς, που έχουμε παιδιά, είναι αυτό, που αφήνουμε!

Είχα μιλήσει στα παιδιά μου και για το 17' και για το ότι κάποιος μπορεί να μην πιστεύουν ότι είναι καλός άνθρωπος...οπότε ξαναπάω να προσπαθήσω και το αφήνουμε το 17'», είπε μεταξύ άλλων ο Στέλιος Χανταμπάκης.