Οι φήμες επιβεβαιώθηκαν - Η ανακοίνωση της Όλγας Πηλιάκη ενώ ο Στέλιος Χανταμπάκης βρίσκεται στο Survivor all Star (Φώτο)

Ευχάριστα νέα!

Έφη Εκίζογλου
Youweekly Editor
Instagram/@olgapiliaki
Instagram/@olgapiliaki

Ένας από τους μπαμπάδες του Survivor All Star, με την κυριολεξία της λέξης, είναι ο αγαπημένος Στέλιος Χανταμπάκης, ο οποίος φέτος προσπαθεί να κρατιέται μακριά από τις ίντριγκες και τα κουτσομπολιά, είναι σχεδόν αθόρυβος αλλά όπως μαθαίνουμε πονάει πολύ που βρίσκεται τόσο καιρό μακριά από την σύζυγό του, Όλγα Πηλιάκη, και τα παιδιά τους.

Το έπαθλο επικοινωνίας είναι η μόνη «σύνδεση» που μπορεί να έχει μαζί τους γι' αυτό και είναι τόσο μεγάλη η προσμονή και χαρά του όταν το κερδίζει η ομάδα του.

Στην επικοινωνία της Τετάρτης (5/4) που μας πέρασε, μάλιστα, δάκρυσε στο μήνυμα που του έστειλαν τα παιδιά του! (δείτε εδώ το βίντεο). Ωστόσο η Όλγα Πηλιάκη παρέλειψε, όπως είναι φυσικό αφού ο χρόνος είναι ελάχιστος για να γράψει όσα θέλει, να του μιλήσει για το νέο της επαγγελματικό βήμα! Κατεβαίνει στις δημοτικές εκλογές!

Η ανάρτηση της Όλγας Πηλιάκη

«Με τον Δήμαρχο της καρδιάς μου! Τον κο Ζενέτο. Θα στέκομαι δίπλα του στις επερχόμενες δημοτικές εκλογές του δήμου Ιλίου ως υποψήφια δημοτική σύμβουλος και είμαι σίγουρη ότι έχω πολλά να μάθω αλλά και πολλά να δώσω στον τομέα του Αθλητισμού! Σας ευχαριστώ για την εμπιστοσύνη! Τα καλύτερα έρχονται!!!», έγραψε χαρακτηριστικά στον προσωπικό της λογαριασμό στο instagram!

Η αλήθεια είναι πως αυτή την ανακοίνωση την περιμέναμε πως και πως αφού πρώην παίκτης του Survivor All Star που κατεβαίνει κι εκείνος στις δημοτικές εκλογές το είχε προδώσει με τις δηλώσεις του (δείτε εδώ για ποιον πρόκειται).

Είμαστε σίγουροι πως ο Στέλιος, βέβαια, το γνώριζε καιρό πριν συμβεί αφού είναι ένα πολύ αγαπημένο ζευγάρι που μοιράζεται τα πάντα μεταξύ του και ο ένας λαμβάνει πάντα υπόψιν την γνώμη του άλλου για το οτιδήποτε!

Επίσης, το Youweekly.gr της εύχεται καλή επιτυχία!