Με μίνι δερμάτινη φούστα και σακάκι - Η εντυπωσιακή έξοδος της Δανάης Μπάρκα από θεατρική παράσταση

Αποκλειστικές φωτογραφίες!

Ελένη Μήτση
Youweekly Editor
NDP
NDP

Η Δανάη Μπάρκα έχει διαμορφώσει την καθημερινότητά της με τέτοιον τρόπο έτσι ώστε να μπορεί να έχει κοινωνική ζωή, καθώς το πρωινό ξύπνημα για την εκπομπή ''Πάμε Δανάη'' δεν της επιτρέπει να ξενυχτάει συχνά.

Πρόσφατα η παρουσιάστρια - ηθοποιός παρευρέθηκε στην πρεμιέρα της θεατρικής παράστασης "Μπαμπάδες με ρούμι'' με τον αποκλειστικό φακό του Youweekly.gr να είναι εκεί και να απαθανατίζει την έξοδό της από το θέατρο.

Η έξοδος της Δανάης Μπάρκα σε πρεμιέρα θεατρικής παράστασης

Εντυπωσιακή για μία ακόμα φορά ήταν η Δανάη Μπάρκα έχοντας επιλέξει total black outfit με δερμάτινη μίνι φούστα, μποτάκια και σακάκι με το χαμόγελο να μην λείπει από τα χείλη της, όταν αντιλήφθηκε το φακό (δείτε εδώ την απάντησή της στις δηλώσεις της Super Κική).

Δανάη Μπάρκα - θέατρο

Η πρώτη επαφή με το γυμναστήριο

Ο Άρης Καβατζίκης στην αρχή της σημερινής εκπομπής, Τρίτης 3 Οκτωβρίου, της έκανε αναφορά στην καινούργια ενασχόληση, που ξεκίνησε πρόσφατα η παρουσιάστρια. Η ίδια δήλωσε, πως δε νιώθει το δεξί της χέρι, «αυτό το χέρι δεν το νιώθω», είπε δείχνοντάς το.

«Έχε χάρη που το παίζω άνετη», σημείωσε με χιουμοριστικό τρόπο η ηθοποιός στον συνεργάτη της, ο οποίος την πείραζε. «Του υποσχέθηκα, ότι θα πάω και σήμερα. Από αύριο δεν ξέρω», συμπλήρωσε στον ίδιο τόνο. «Κωνσταντίνε μου, συγγνώμη, αν μας βλέπεις», είπε απευθυνόμενη στον προσωπικό της γυμναστή.

«Θέλω να μπω σε πάγο και να κάτσω δέκα χρόνια», πρόσθεσε μετά από την έντονη δραστηριότητα, την οποία είχε χθες και όπως φαίνεται την ταλαιπώρησε. Ο Γιώργος Κρικοριάν, της εξήγησε, πως «Είναι φυσιολογικό αυτό το πιάσιμο. Συνέχισε και θα περάσει». Τότε, η παρουσιάστρια τον ρώτησε, εάν τον έχει βάλει ο Κωνσταντίνος, ο προσωπικός της γυμναστής, και γέλασε όλο το πάνελ. Έτσι, αναμένουμε να πληροφορηθούμε από το Instagram της ή από την ίδια μέσω της εκπομπής, εάν θα συνεχίσει τη νέα της αυτή δραστηριότητα.

Τέλος, στο video που που ανάρτησε στον προσωπικό της λογαριασμό στο Instagram υπό τη μορφή video σε story, λέει για πλάκα στο γυμναστή της, πως εκείνη θα πηγαίνει εκεί για καφέ και όχι για να ασκείται, ενώ είναι εμφανώς κατάκοπη.

Δείτε παρακάτω φωτογραφία από τον προσωπικό της λογαριασμό στο Instagram, που δημοσίευσε την προσπάθειά της υπό τη μορφή video σε story:

Μπάρκα

Δείτε παρακάτω το απόσπασμα από την εκπομπή που μιλάει για τη γυμναστική της: