Δανάη Μπάρκα: Η απάντηση μετά τις δηλώσεις της Super Κικής

Απέφυγε να πει πολλά

Στέλλα Μούτσιου
Youweekly Editor
Δανάη Μπάρκα: Η απάντηση μετά τις δηλώσεις της Super Κικής

Η Super Κική πριν από μερικές ημέρες παραχώρησε συνέντευξη στην εκπομπή του ΣΚΑΙ, Γειά σου, και προχώρησε σε δηλώσεις που σχολιάστηκαν από πολλούς, σχετικά με την απόφασή της να κάνει λιποαναρρόφηση, παρομοιάζοντας τον εαυτό της με τη Δανάη Μπάρκα (δείτε εδώ).

Αν και ξεκαθάρισε στη συνέχεια πώς εννοούσε όσα ανέφερε, πολλοί συνέχισαν να την σχολιάζουν. Η άμεσα ενδιαφερόμενη ωστόσο δεν είχε προχωρήσει σε καμία δήλωση. Η κάμερα της εκπομπής του ALPHA, Happy Day, την συνάντησε σε βραδινή της έξοδο με την μητέρα της, Βίκυ Σταυροπούλου, και έτσι ρωτήθηκε για το γεγονός, με την ίδια να αποφεύγει να πει οτιδήποτε.

Η απάντηση της Δανάης Μπάρκα στις δηλώσεις της Super Κικής

«Δεν νομίζω ότι έχω σχολιάσει ποτέ κάτι αντίστοιχο, οπότε δεν θα σχολιάσω και τώρα», είπε απλώς.

Όλες οι λεπτομέρειες για το χειρουργείο που έκανε για να χάσει λίπος

Το πρωί της Τετάρτης 5/7 η εκπομπή του ALPHA, Super Κατερίνα, επικοινώνησε με την Super Κική, ώστε η ίδια να δώσει περισσότερες λεπτομέρειες για την κατάστασή της μετά την εγχείρηση στην οποία υποβλήθηκε.

Διαβάστε επίσης: Super Κική: «Ήμουν έγκυος με έπαιρνε τηλέφωνο άκουγα την γκόμενα από μέσα μου έλεγε...»

«Ευχαριστώ πολύ για τα περαστικά, αλλά έχω ακόμα όμως. Θέλει κανένα μήνα ακόμα. Έκανα και χειρουργείο και λιποαναρρόφηση. Ταλαιπωρούμαι από 15χρονών, δεν έχω ευχαριστηθεί ποτέ στη ζωή μου σορτσάκι, ακόμα και 50 κιλά να ήμουν. Δηλαδή υπήρχαν κάποια κομμάτια πάνω μου κληρονομικά, λιποαποθήκες σοβαρές, φαινόταν πολύ άσχημο. Όσα κιλά και να έχανα, αυτό έμενε εκεί.

Πήρα πάρα πολύ γρήγορα την απόφαση. Μία που μου το είπαν, μία που πήγα, μία που πλήρωσα, μία που μπήκα. Ήταν ούτε εβδομάδα. Πλήρωσα για την επέμβαση, δεν θέλω να τα κάνω χορηγικά αυτά τα συγκεκριμένα, γιατί θέλω να έχουν κίνητρα οι γιατροί. Σπανίως κιόλας λέω που το έκανα και σε ποιον.

Το χειρουργείο διήρκησε έξι ώρες. Όταν συνήλθα δεν πονούσα, έβριζα στα πάρα πολύ χαλαρά και ήρεμα. Φοράω ιμάντα. Το σορτσάκι μπορεί να μην το φορέσω και ποτέ, δεν ξέρω. Σε κανένα μήνα πιστεύω θα είναι όλα καλά. Τώρα το σορτσάκι, ξέρεις, και εγώ δεν το πιστεύω. Ναι μεν βλέπω την διαφορά, την βλέπω ήδη και με τον κορσέ και πρησμένη που είμαι, τώρα θα δείξει το περιβόητο σορτσάκι πότε θα μπει.

Τώρα που έκανα το πρώτο, τώρα τελείωσε! Θα γίνω Ηλιάνα Παπαγεωργίου... Δούκισσα Νομικού. Το στήθος είναι και λίγο αχρείαστο, θα φύγουν λίγο τα κρέατα, η “Βαρβάκειος” γύρω γύρω και μετά βλέπουμε.

Όλοι θετικά μου γράφουν, τουλάχιστον στα μηνύματά μου. Πάντα υπάρχουν και αυτοί που θα σχολιάσουν αρνητικά, ό,τι και να γίνει. Όχι, δεν απαντάω», είπε χαρακτηριστικά.