Η στιγμή που οι κόρες του γνώρισαν το τρίτο μέλος της οικογένειας - Συγκινημένος ο Πέτρος Κουσουλός

Οι δηλώσεις για τη σύντροφό του

Ελένη Μήτση
Youweekly Editor
Η στιγμή που οι κόρες του γνώρισαν το τρίτο μέλος της οικογένειας - Συγκινημένος ο Πέτρος Κουσουλός

Το Σάββατο (7/10) ο Πέτρος Κουσουλός ήταν καλεσμένος στην εκπομπή I love Σου Kου με τον δημοσιογράφο να κάνει δηλώσεις για την προσωπική του ζωή αλλά και για τα μελλοντικά επαγγελματικά σχέδια μετά την αποχώρησή του από το Star.

Η οικογενειακή του ζωή κυλάει πολύ όμορφα, καθώς πριν από 14 ημέρες γεννήθηκε το τρίτο του παιδί με τον Πέτρο Κοουσουλό να είναι σήμερα πατέρας τριών κοριτσιών (δείτε εδώ τα πρώτα του λόγια μετά τη γέννηση της κόρης του).

Να θυμίσουμε στο σημείο αυτό, πως ο δημοσιογράφος έχει αποκτήσει δύο παιδιά με την πρώην γυναίκα του και πλέον με τη σύντροφό του, Ευαγγελία δημιούργησαν μία νέα οικογένεια.

Οι δηλώσεις του Πέτρου Κουσουλού για τη γέννηση της κόρης του

«14 ημερών κλείνει σήμερα! Είναι υγιέστατη η μπουμπού...δε μπορώ να ξεχάσω πριν από 7 ημέρες ήταν συνάντηση των κορών μου με το νέο μέλος της οικογένειας. Πήγα τις πήρα από το σχολείο και της πήγα σπίτι με την ανυπομονησία, πο6υ είχαν να δουν το νέο μέλος », είπε ο Πέτρος Κουσουλός.

«Έστειλα φωτογραφίες στις κόρες μου»

«Αυτές οι στιγμές είναι μοναδικές. Ήταν δύσκολος τοκετός, αλλά η Ευαγγελία είναι θηρίο. Μητέρα και κόρη είναι σαν δυο σταγόνες νερό. Μοιάζουν, αυτό μπορώ να σας το πω. Είναι ξετρελαμένη, είναι ενθουσιασμένη και είναι τα πρώτα 24ωρα και η μικρή είναι μια χαρά», ανέφερε αρχικά.

«Είχα μεγάλη αγωνία, όταν ζεις μια εγκυμοσύνη 9 μήνες σε διάφορα στάδια, έχεις μεγάλη αγωνία. Καταρχάς να είναι υγιές το παιδί όταν βγει».

Ο Πέτρος Κουσουλός μίλησε επίσης και για το πόσο πολύ περιμένουν οι κόρες του να δουν το νεογέννητο αδελφάκι τους από κοντά και δήλωσε έτοιμος να υποδεχτεί το νέο μέλος της οικογένειας στο σπίτι.

«Έστειλα φωτογραφίες στις κόρες μου και ανυπομονούν να τη δουν από κοντά εφόσον θα είμαστε στο σπίτι. Το παιδικό δωμάτιο είναι έτοιμο. Όλα αυτ΄σ τα προπαρασκευαστικά είναι έτοιμα, τα είχε αναλάβει η Ευαγγελία.»

Όσον αφορά το όνομα του μωρού ο δημοσιογράφος ανέφερε: «Το όνομα του παιδιού θα το αποκαλύψει η σύντροφος μου. Είναι δική της απόφαση.»

Στο τέλος ο Πέτρος Κουσουλός δήλωσε έτοιμος και για... ξενύχτια.