Σε ταβέρνα στη Δραπετσώνα μία ημέρα πριν από τις εκλογές - Ο Νίκος Χαρδαλιάς με την ξανθιά εντυπωσιακή κόρη του

Αποκλειστικές φωτογραφίες!

Ελένη Μήτση
Youweekly Editor
NDP
NDP

Ο Νίκος Χαρδαλιάς μία ημέρα πριν από τις Περιφερειακές - Δημοτικές εκλογές 2023 βρέθηκε το Σάββατο (7/10) στη Δραπετσώνα στην ταβέρνα Κατσόγιαννου με τον αποκλειστικό φακό του Youweekly.gr να τον απαθανατίζει.

Ο υποψήφιος περιφερειάρχης Αττικής γευμάτισε μαζί με τους εθελοντές της καμπάνιας του και την κόρη του Ιωάννα, η οποία έκλεψε τις εντυπώσεις μέσα από την κομψή στυλιστική της εμφάνιση (δείτε εδώ τη σύζυγό του Χαρδαλιά).

Η έξοδος του Νίκου Χαρδαλιά με την κόρη του Ιωάννα

Μπαμπάς κα κόρη φωτογραφήθηκαν μαζί χαμογελαστοί την Ιωάννα Χαρδαλιά να έχει επιλέξει για την περίσταση μια denim μακριά φούστα με σκίσιμο, γκρι σακάκι, λευκό τοπ και μαύρες γόβες.

Νίκος Χαρδαλιάς - Δραπετσώνα

Νίκος Χαρδαλιάς - κόρη

Η αποκάλυψη του Χαρδαλιά για το πρόβλημα υγείας του

«Πέρασα ισχαιμικό επεισόδιο στις 16 Αυγούστου 2021. Το έπαθα μετά από έξι μέρες αγρυπνίας. Δεν είχα κάποιο ιδιαίτερο πρόβλημα με την καρδιά. Ένιωσα ένα βράχνιασμα, κατάλαβα πως κάτι δεν πήγαινε καλά, μίλησα με τον καρδιολόγο μου και έσπευσα. Όλα καλά. Πρέπει να κοιμάσαι, να ακολουθείς τις οδηγίες. Το να κοιμάσαι 5-6 ώρες την ημέρα είναι σημαντικό. Από τότε νομίζω ότι έχω αλλάξει σε γενικές γραμμές τον τρόπο της ζωής μου. Περισσότερη άθληση, όχι όση θα ήθελα. Παίρνω και φαρμακευτική αγωγή μετά την επέμβαση. Δε φοβήθηκα ποτέ. Ο φόβος είναι κάτι σχετικό. Εμείς ήμασταν έξι μέρες που είχαμε 583 φωτιές. Δεν ήθελα να κοιμηθώ και να ξυπνήσω και να έχω χάσει κανέναν», είπε αρχικά.

Και για το μπάνιο στην παραλία γυμνός, δήλωσε: «Στα εφηβικά χρόνια όλοι έχουμε πάει σε πάρτι και έχουμε κάνει βραδινά μπάνια. Ήμουν σε μια συνέντευξη εναλλακτική και όταν με ρωτάνε κάτι απαντάω. Ήμουν 18 χρονών».