Μεγαλώνει η οικογένεια της Σίσσυς Χρηστίδου - Η φωτογραφία με το νέο μέλος αγκαλιά

Η τρυφερή ανάρτηση

Ελένη Μήτση
Youweekly Editor
NDP
NDP

Η Σίσσυ Χρηστίδου ζει στα βόρεια προάστια μαζί με τους δύο γιους της (δείτε εδώ το σπίτι της) με την παρουσιάστρια να δείχνει συχνά μέσα από τα social media κομμάτια από την προσωπική της ζωή και την καθημερινότητά της.

Μέσα λοιπόν, από μία ανάρτηση που έκανε η παρουσιάστρια τo Σάββατο (7/10) στο instagram έκανε γνωστό, πως ένα νέο μέλος ήρθε στην οικογένειά της, το οποίο αποφάσισαν να ονομάσουν ''Frankie''.

Ο λόγος για το νέο σκυλάκι, που πήρε η Σίσσυ Χρηστίδου εξομολογούμενη, πως είχε αποφασίσει να μην πάρει ξανά κατοικίδιο μετά την απώλεια της σκυλίτσας της ''Ginger'', ωστόσο μαζί με τους γιους της θέλησαν να μεγαλώσουν την οικογένειά τους.

Το νέο μέλος στην οικογένεια της Σίσσυς Χρηστίδου

«Όταν νόσησε η Ginger με το σύνδρομο Αντισον αποφάσισα πως δεν θέλω να πάρουμε άλλο σκυλάκι..
Κι όμως.. υπάρχει πάντα χώρος για περισσότερη αγάπη.. ακόμα και όταν πονάς… ακόμα και όταν γεμίζει θλίψη η καρδιά σου.. η αγάπη χωράει.. πάντα χωράει..
Καλώς ήρθες Frankie..
Σευχαριστώ @andreasmikroutsikos
Στο χρωστάω..», έγραψε η Σίσσυ Χρηστίδου.

Τα συγκινητικά λόγια για την απώλεια της μητέρας της

Μια ιδιαίτερη, από καρδιάς συνέντευξη παραχώρησε η Σίσσυ Χρηστίδου την Παρασκευή 22/9 στην εκπομπή Ελένη με την παρουσιάστρια να δέχεται πολύ όμορφα σχόλια από την Ελένη Μενεγάκη (δείτε εδώ).

Πολύ συγκινητική ήταν η στιγμή, που η Χρηστίδου περιέγραψε στην Ελένη Μενεγάκη τις τελευταίες στιγμές της μητέρας της στο νοσοκομείο, πριν φύγει από τη ζωή με τις δύο γυναίκες να συγκινούνται φανερά στον αέρα του Mega.

«Πίστευα, ότι δε μπορώ να το αντιμετωπίσω αυτό. Πίστευα, ότι αν κάτι τέτοιο συμβεί, δε θα μπορούσα να σταθώ, στάθηκα. Και με έκανε να νιώσω πάρα πολύ δυνατή εκείνη η στιγμή. Μετά έπρεπε να ζήσω όλη αυτή την ιστορία, όπως κάθε άνθρωπος τη ζει. Αλλά επειδή είχα περάσει πάρα πολύ πόνο και είχα και μεγάλη ανακούφιση από τον πόνο, που γλίτωσε η ίδια, εκείνη η στιγμή ήταν μαγική παρόλο που ήταν τραγική. Κάναμε πολλή ώρα να φωνάξουμε τους γιατρούς», είπε μεταξύ άλλων η Σίσσυ Χρηστίδου.