Στο νοσοκομείο η Πηγή Δεβετζή - Στο πλευρό της ο Νίκος Κοκλώνης (Βίντεο)

«Δεν ξέρουμε τι έχει»

Στέλλα Μούτσιου
Youweekly Editor
Φωτογραφία αρχείου NDP Photo Agency
Φωτογραφία αρχείου NDP Photo Agency

Δυσάρεστα είναι τα νέα για την Πηγή Δεβετζή, όπως αποκάλυψε ο Νίκος Κοκλώνης με ένα story στον προσωπικό του λογαριασμό στο Instagram το Σάββατο 7/10, καθώς η πρωταθλήτρια βρίσκεται στο νοσοκομείο, εδώ και δύο ημέρες πλέον.

Δεν γνωρίζουν ποιο είναι ακριβώς το πρόβλημα υγείας που αντιμετωπίζει, γι' αυτό θα παραμείνει ακόμα κάποιες μέρες εκεί. Παρόλα αυτά, ο καλός της φίλος είναι στο πλευρό της και την προσέχει, ενώ και οι δύο είναι αισιόδοξοι πως όλο αυτό θα περάσει σύντομα.

Δείτε επίσης: «Θεέ μου! Δεν το πιστεύω ότι...» - Κραυγή αγωνίας από την Πηγή Δεβετζή

Η αποκάλυψη του Νίκου Κοκλώνη για την υγεία της Πηγής Δεβετζή

«Στο νοσοκομείο, λοιπόν, γιατί η Πηγή αρρώστησε από χθες το βράδυ, γι' αυτό δεν ήταν στο Fame Story. Όλα καλά θα πάνε σίγουρα. Εδώ, τρεις μέρες μόνο ορό, κάτι με το στομάχι της έχει, δεν ξέρουμε», είπε χαρακτηριστικά ο τηλεοπτικός παραγωγός δείχνοντας την Πηγή Δεβετζή στο κρεβάτι του δωματίου της.

Η απώλεια του πατέρα της και τα δύσκολα χρόνια στον πρωταθλητισμό

Η Πήγη Δεβετζή το πρωί της Πέμπτης 27/07/23, μίλησε στην camera της εκπομπής του Open, στο Καλοκαίρι yes, σχετικά με το ποια είναι τα επαγγελματικά της σχέδια από την νέα σεζόν, αλλά και για το ποια είναι η σχέση της με τον πρωταθλητισμό και τον αθλητισμό.

Η Πηγή Δεβετζή, έδωσε μία συνέντευξη στην camera της εκπομπής του Καλοκαίρι Yes, όπου και αναφέρθηκε στα επαγγελματικά της σχέδια, καθώς και για το ενδεχόμενο να αναλάβει κάποια τηλεοπτική εκπομπή από την νέα σεζόν.

Πιο συγκεκριμένα αναφορικά με αυτό δήλωσε ότι: «Ο πρωταθλητισμός για εμένα τελείωσε, ο αθλητισμός δεν θα τελειώσει ποτέ γιατί ακόμα και τώρα προπονούμαι όσο μπορώ και όσο έχω ελεύθερο χρόνο, αλλά μου έχουν γίνει κάποιες προτάσεις, τις συζητάω με πολύ καλούς μου φίλους, που είναι σχετικοί και νομίζω ότι κάτι καλό θα συμβεί από Σεπτέμβρη. Αναμένω κι εγώ κι εσείς, γιατί νομίζω ότι όταν κλείνει ένα κεφάλαιο, όπως αυτό του πρωταθλητισμού, μπορείς να ξεκινήσεις κάτι άλλο με επιτυχία. Οπότε γιατί να μην το δοκιμάσω»

Στην συνέχεια μάλιστα είπε ότι: «Μετά τον πρωταθλητισμό, ό,τι και να κάνω είναι πρωταθλητισμός για εμένα, δεν μπορώ να είμαι μέτρια. Έχω στερηθεί πάρα πολλά πράγματα από 4 χρονών που ξεκίνησα τον αθλητισμό και μετά κατάλαβα με τη δουλειά και την υπομονή και τους κόπους ότι μπορώ να φτάσω πολύ ψηλά».

Σχετικά με το ίδιο θέμα συνέχισε λέγοντας ότι: «Έχω στερηθεί την οικογένειά μου όταν έφυγα 18 χρονών από την Αλεξανδρούπολη να κατέβω στην Αθήνα για να κάνω πρωραθλητισμό. Επειδή έχασα τον πατέρα μου και του είχα τρελή αδυναμία και αν δεν υπήρχε εκείνος, όπως και η μαμά μου, δεν θα πετύχαινα τίποτα, νομίζω ότι στερήθηκα πρώτα από όλα την οικογένειά μου και μετά το φαγητό, τα παιδικά μου χρόνια».

Κλείνοντας τόνισε το εξής: «Ο κόσμος μπορεί να βλέπει το αποτέλεσμα, τη νίκη, το βάθρο, όμως για να φτάσεις εκεί θέλει πολλές θυσίες».

Δείτε εδώ το σχετικό απόσπασμα: