«Δεν κοιμάμαι και ξυπνάω με αυτή την έγνοια στο κεφάλι μου» - Η έντονη αντίδραση της Ζενεβιέβ Μαζαρί σε ερώτηση για τη Βίκυ Καγιά

«Με την Ηλιάνα Παπαγεωργίου έχουμε μιλήσει και 2-3 φορές...»

Στέλλα Μούτσιου
Youweekly Editor
«Δεν κοιμάμαι και ξυπνάω με αυτή την έγνοια στο κεφάλι μου» - Η έντονη αντίδραση της Ζενεβιέβ Μαζαρί σε ερώτηση για τη Βίκυ Καγιά

Η κάμερα της εκπομπής του ΑΝΤ1, I Love ΣουΚου, συνάντησε την Ζενεβιέβ Μαζαρί, η οποία χωρίς δισταγμό παραχώρησε μερικές δηλώσεις σχετικά με το First Dates, αλλά και τις δύο πρώην συνεργάτιδές της, Βίκυ Καγιά (που φημολογείται πως θα επιστρέψει στο STAR) και Ηλιάνα Παπαγεωργίου.

Απάντησε, μάλιστα, και για τα πρόσωπα της τηλεόρασης, τα οποία δεν είναι παρουσιαστές, ωστόσο έχουν αναλάβει αυτό τον ρόλο, ανάμεσά τους και η ίδια, εκφράζοντας την δική της άποψη πάνω στο θέμα, για το οποίο έχουν ακουστεί πολλά.

Η αντίδραση της Ζενεβιέβ Μαζαρί σε ερώτηση για την Βίκυ Καγιά

«Αγαπάω πάρα πολύ το First Dates, το πίστευα πολύ σε αυτό το project και χάρηκα που είδα ότι πέρασε και στον κόσμο. Θα ανακοινωθεί η ημερομηνία της πρεμιέρας από το κανάλι, το καλό πράγμα αργεί να γίνει. Μ' αρέσει πάρα πολύ ο ρόλος μου στο παιχνίδι. Δεν περίμενα ότι δεν θα ήμουν καλή, γιατί ως οικοδέσποινα στο σπίτι μου είμαι πολύ καλή», δήλωσε αρχικά.

Σε ερώτηση για την Ηλιάνα Παπαγεωργίου και το Shopping Star, σχολιάζει: «Τις είδα τις εκπομπές της, είναι απίστευτη, ολόσωστη, πανέμορφη, αντικειμενικά. Πολύ ωραίο και to the point το σχόλιό της, χωρίς εμπάθειες και οι γυναίκες περνάνε ωραία μαζί της. Ήταν σαν να είναι πάντα εκεί. Την είδα σε ένα event πριν την πρεμιέρα και μιλήσαμε και έχουμε μιλήσει και 2-3 φορές στο Instagram».

«Η Βίκυ Καγιά έφυγε από την τηλεόραση από μόνη της, δεν ξέρω αν θα λείψει. Δεν κάνω τέτοιες σκέψεις στο κεφάλι μου. Δεν κοιμάμαι και ξυπνάω με αυτή την έγνοια στο κεφάλι μου. Δεν συγκρίνω ποτέ ανθρώπους και ειδικά γυναίκες. Κάθε άνθρωπος είναι ξεχωριστός», απάντησε έπειτα για την Βίκυ Καγιά.

Και κατέληξε για τους ανθρώπους που παίρνουν τις θέσεις των παρουσιαστών: «Είμαι 5 χρόνια στον χώρο της τηλεόρασης και δεν άνηκα σε αυτόν. Κάποιοι με βρήκαν κι εμένα και με έβαλαν σε αυτή τη θέση. Όσοι παραπονιούνται ας καταφέρουν να γίνουν στελέχη και project managers και να μη βάζουν τραγουδιστές και ανθρώπους της μόδας σε αυτές τις θέσεις».

Δείτε επίσης: Είναι μαζί 17 χρόνια και παντρεμένοι 8 - Μελαχρινός με μούσια και εκφραστικά μάτια ο σύζυγος της Ζενεβιέβ Μαζαρί