Στην Κρήτη η Βάσω Λασκαράκη - Στο πλευρό του υποψήφιου συζύγου της Λευτέρη Σουλτάτου

Αγκαλιά έξω από το εκλογικό κέντρο

Ελένη Μήτση
Youweekly Editor
NDP
NDP

Η Βάσω Λασκαράκη μένει μόνιμα στην Αθήνα, ωστόσο η αγάπη της για την Κρήτη είναι μεγάλη μιας και από εκεί κατάγεται ο αγαπημένος της Λευτέρης Σούλτατος με το ζευγάρι να περνάει μεγάλο μέρος του χρόνου στο Ηράκλειο.

Λόγω μάλιστα των αυτοδιοικητικών εκλογών το ζευγάρι βρέθηκε στην Κρήτη, καθώς ο γνωστός σεφ έχει βάλει υποψηφιότητα στις δημοτικές εκλογές της περιοχής. Η αγαπημένη του είναι πλάι του και σε αυτό το βήμα, μιας και πάντα τον στηρίζει στις επιλογές του.

Την Κυριακή (8/10) αφού άνοιξαν οι κάλπες η Βάσω Λασκαράκη φωτογραφήθηκε με τον σύζυγό της έξω από το εκλογικό κέντρο θυμίζοντας στον κόσμο να ασκήσει το εκλογικό του δικαίωμα, όπως έκανε και η ίδια άλλωστε (δείτε εδώ το παραδοσιακό σπίτι τους στην Κρήτη).

Η στήριξη της Βάσως Λασκαράκη στον Λευτέρη Σουλτάτο

«Το ραντεβού μας για σήμερα.
Ηράκλειο - Κρήτη
——————————-
Λίγος κρητικός αέρας ακόμη», έγραψε η Βάσω Λασκαράκη.

Φωτογραφίες από της Λασκαράκη στην Κηφισιά

Στιγμιότυπα από το σπίτι τους έχουμε δει αρκετές φορές μέσα από τον προσωπικό λογαριασμό της Βάσως Λασκαράκη στο Instagram. Συχνά δημοσιεύει χαλαρές στιγμές στο σπίτι, όπως για παράδειγμα όταν απολαμβάνει τον καφέ της ή μαγειρεύει.

Το σπίτι διαθέτει ευρύχωρα δωμάτια, ζεστούς χώρους και έναν μεγάλο κήπο, τον οποίο χαίρονται τις ζεστές ημέρες μαζί με το σκύλο τους. Το πιο εντυπωσιακό σημείο στο σπίτι είναι το σαλόνι, το οποίο κοσμεί ένα τζάκι θηρίο που τους περνάει σε ύψος.

Αναμφισβήτητα, το ξύλο πρωταγωνιστεί στο σπίτι της Βάσως Λασκαράκη και του Λευτέρη Σουλτάτου, καθώς πέρα από τα ξύλινα πατώματα, στο ίδιο στιλ είναι και η κουζίνα τους.

Όσον αφορά το παιδικό δωμάτιο της Εύας, γίνεται ξεκάθαρο ότι λατρεύει το ροζ χρώμα και έτσι η ηθοποιός έχει φτιάξει ένα δωμάτιο βγαλμένο από παραμύθι. Οι τοίχοι είναι βαμμένοι σε ροζ χρώμα υπάρχουν λευκά ράφια, καλάθια με παιχνίδια και μια ξύλινη κουκέτα.

Φωτογραφίες από το σπίτι Λασκαράκη - Σουλτάτου

Φωτογραφίες από το σπίτι Λασκαράκη

Φωτογραφίες από την μονοκατοικία Λασκαράκη - Σουλτάτου

Κουζίνα Βάσως Λασκαράκη

Σπίτι Λασκαράκη και Σουλτάτου

Λασκαράκη δωμάτιο κόρης