Παραδοσιακό έξω, μοντέρνο μέσα - Με τεράστιο κήπο γεμάτο φυτά το σπίτι Βάσως Λασκαράκη και Λευτέρη Σουλτάτου στην Κρήτη

Ονειρικό για τις καλοκαιρινές τους διακοπές

Ελένη Ζουγανέλη
Youweekly Editor
Παραδοσιακό έξω, μοντέρνο μέσα - Με τεράστιο κήπο γεμάτο φυτά το σπίτι Βάσως Λασκαράκη και Λευτέρη Σουλτάτου στην Κρήτη

Μπορεί να μένουν στην Αθήνα, ωστόσο Βάσω Λασκαράκη και Λευτέρης Σουλτάτος επισκέπτονται συχνά την Κρήτη, τόπο καταγωγής του σεφ, αφού εκεί κιόλας δραστηριοποιείται επαγγελματικά. Στο νησί μάλιστα, ενώθηκαν και με τα ιερά δεσμά του γάμου (δείτε φωτογραφίες) γεγονός που κάνει πιο ιδιαίτερο το μέρος.

Το ζευγάρι λοιπόν λατρεύει να περνάει μεγάλο μέρος των διακοπών τους στο εξοχικό σπίτι που διαθέτουν, το οποίο όπως έχουμε δει μέσα από φωτογραφίες που έχουν αναρτήσει στο Instagram είναι άκρως εντυπωσιακό και μέσα στην φύση.

Φωτογραφίες από το εξοχικό σπίτι Σουλτάτου - Λασκαράκη

Συγκεκριμένα, το εξοχικό εξωτερικά είναι πολύ παραδοσιακό με πέτρινους τοίχους, μπάρμπεκιου, καθιστικό όπου γευματίζουν μαζί με φίλους και οικογένεια, ενώ είναι και γεμάτο λουλούδια και φυτά.

Όσον αφορά το εσωτερικό είναι πολύ μοντέρνο και κυμαίνεται σε φωτεινά ουδέτερα χρώματα.

Λασκαράκη Σουλτάρος σπίτι στην Κρήτη

Βάσω Λασκαράκη Λευτέρης Σουλτάτος σπίτι Κρήτη

Λευτέρης Σουλτάτος σπίτι Κρήτη αυλή

Βάσω Λασκαράκη Λευτέρης Σουλτάτος Κρήτη σπίτι

Βάσω Λασκαράκη διακοπές με τον λευτέρη Σουλτάτο

Το νέο βήμα του Λευτέρη στο νησί

«Ήρθε η ώρα που να σας πω την αλήθεια δεν περίμενα ποτέ ότι θα έρθει!
Να ζητήσω την ψήφο των συνανθρώπων μου και συντοπιτών μου. Παρά ταύτα αφού έπεισε εμένα η Μαρία Καναβάκη πιστεύω μπορεί να κάνει πολλά για τον τόπο που γεννήθηκα, μεγάλωσα και ζω εγώ και τα παιδιά μου. Για το Ηράκλειο που όλοι αγαπάμε και μας φαίνεται το πιο όμορφο μέρος στη γη κι ας μην είναι. Πιστεύω όμως, ότι μπορούμε να το κάνουμε όλο και καλύτερο!

Για αυτό κι αποφάσισα δίπλα στην Μαρία να προσπαθήσω κι εγώ να βοηθήσω όπως μπορώ! Εύχομαι καλή επιτυχία σε όλους τους υποψήφιους από όποια παράταξη κι αν προέρχονται. Μακάρι για το καλό όλων μας να βγουν οι καλύτεροι αυτοί που πραγματικά θέλουν να βοηθήσουν και που θα δουλέψουν για τον τόπο μας. Το Ηράκλειο είναι πάνω απο όλα !!!! Πάνω από κόμματα και προσωπικές μικρότητες!!!», έγραψε χαρακτηριστικά.

Δείτε επίσης: Το βίντεο που μαρτυρά τη σχέση της Βάσως Λασκαράκη με την πεθερά της