«Ίσως αν δε σε τσιγκλούσα...» - Το ξεκαθάρισμα της Ναταλίας Γερμανού σχετικά με την κόντρα του Αλεξάνδρου με γνωστό δημοσιογράφο

Η αποκάλυψη της παρουσιάστριας

Ελένη Μήτση
Youweekly Editor
«Ίσως αν δε σε τσιγκλούσα...» - Το ξεκαθάρισμα της Ναταλίας Γερμανού σχετικά με την κόντρα του Αλεξάνδρου με γνωστό δημοσιογράφο

Μεγάλος ντόρος έχει προκληθεί τις τελευταίες ημέρες σχετικά με το όνομα του Δημήτρη Αλεξάνδρου, ο οποίος έκανε γνωστό, πως έχει εκνευριστεί με τον δημοσιογράφο, Χρήστο Κούτρα, ο οποίος πρώτος έβγαλε στη δημοσιότητα το όνομα του γιου του.

Στη συνέχεια, Αλεξάνδρου και Κούτρας αντάλλαξαν κάποια μηνύματα με τον δημοσιογράφο να καταγγέλλει, πως απειλήθηκε λεκτικά με αποτέλεσμα να καταφεύγει στο αστυνομικό κέντρο για να προστατέψει τον εαυτό του.

Η εξέλιξη της κόντρας αυτής έφερε τον Αλεξάνδρου να ζητάει συγγνώμη από τον Χρήστο Κούτρα με τον τελευταίο να κάνει δηλώσεις την Κυριακή (8/10) στην εκπομπή ''Καλύτερα δε γίνεται''.

Δείτε επίσης: Γιώργος Λιάγκας: «Μπορεί να το συζητούσε με την Ιωάννα στο σπίτι και να..» - Παίρνει θέση για την κόντρα του δημοσιογράφου και του Δημήτρη Αλεξάνδρου

Οι δηλώσεις της Ναταλίας Γερμανού για την παρεξήγηση Κούτρα - Αλεξάνδρου

Από τη μεριά της μίλησε και η Ναταλία Γερμανού τονίζοντας, πως και η ίδια αισθάνεται, πως έχει ένα μικρό μερίδιο ευθύνης μιας και το όνομα του Πάρη διέρρευσε από τη δική της εκπομπή.

«Άρα, ας πάρω κι εγώ το δικό μου, μικρό ή μεγάλο μερίδιο ευθύνης σε αυτήν την παρεξήγηση, σε αυτό που στενοχώρησε τον Δημήτρη και την Ιωάννα γιατί ίσως αν δε σε τσιγκλούσα να σου πω ότι δεν μας το είπες, να το έπαιρνε το ποτάμι και συνέχιζε η στήλη κανονικά χωρίς να ειπωθεί κάτι», είπε η Ναταλία Γερμανού.

Οι πρώτες δηλώσεις του Αλεξάνδρου για τα απειλητικά μηνύματα

Ο Χρήστος Κούτρας βγήκε μόνος του στον αέρα του Happy Day για να εξηγήσει τι συνέβη και έκανε λόγο για απειλητικά μηνύματα από την πλευρά του μοντέλου, με αποτέλεσμα ο ίδιος να φοβάται για τη ζωή του. Εκείνος, όμως, θέλησε να υπερασπιστεί τον εαυτό του και βγήκε στη Super Κατερίνα την Παρασκευή 6/10.

«Πρέπει να πάρω θέση να τελειώσει όλο αυτό. Δεν καταλαβαίνει κάτι. Ο μόνος που μπορεί να με καταλάβει είναι ο Ανδρέας και ο Γρηγόρης που είναι γονείς. Είμαι ένας άνθρωπος που εκφράζω τα συναισθήματά μου όλα, σε μεγάλο βαθμό. Πριν γίνω πατέρας, καθόμουν και δεχόμουν και άκουγα τα πάντα. Με έχουν βγάλει και βιαστή, ότι απειλούσα και τέτοια, για να πάρουν κλικ. Έφαγα cancel, δεν πήρα ποτέ θέση. Από τη στιγμή που γίνεσαι πατέρας πρέπει να προστατεύσεις την οικογένειά σου. Θα κάνω τα πάντα για να μην περάσει αυτά που πέρασα εγώ ο γιος μου. Μπορεί ο καθένας να γράφει ότι θέλει για τα μάτια το κόσμου, αλλά στην πλάτη της οικογένειάς μου δεν θέλω να κάνουν νούμερα. Πόσω μάλλον του γιου μου.

Δεν είμαι άνθρωπος που προκαλώ. Δεν τον αμφισβητώ, μπορεί να το εξέλαβε έτσι γιατί ήμουν θυμωμένος, αλλά γιατί να μη με ρωτήσει; Είναι πάρα πολλά... Δεν υπάρχει μήνυμα "θα σε ισοπεδώσω". Θα τα βγάλω όλα και θα τα δείξω. Βγήκε στην πλάτη μου να πάρει άλλο ένα κλικάρισμα.

Του έγραψα "Πες μου με ποιο δικαίωμα έβγαλες το όνομα του παιδιού μου στον αέρα;". Δεν μου απάντησε. Εγώ δεν πήγα στο τμήμα, εκείνος πήγε. Ήμουν εξαγριωμένος γιατί εκείνος το παρουσίασε ότι δεν έγινε και κάτι. Αν εκείνος το πήρε ότι εγώ θα πήγαινα να τον σκοτώσω ου ζητάω συγγνώμη και ζητάω και από εσάς», είπε.

Τότε η Κατερίνα Καινούργιου τον διέκοψε, λέγοντάς του: «Δες λίγο τον Instagram σου, νομίζω ότι το έχεις πει αυτό... Μου το έστειλε το παιδί».

«Δεν ήμουν απειλητικός, όμως, ή από τότε έγινε η σκιά του εαυτού του. Δεν θέλω παρεξηγήσεις», απάντησε ο Δημήτρης Αλεξάνδρου.