Στην αγκαλιά του με αθλητικό τοπάκι - Με ορειβατική εμφάνιση Ιωάννα Μπούκη & Αντώνης Σρόιτερ στον Όλυμπο

Μοναδικές εικόνες από τη διαδρομή που έκαναν

Ελένη Μήτση
Youweekly Editor
NDP
NDP

Ο Αντώνης Σρόιτερ και η Ιωάννα Μπούκη αποτελούν ένα από τα πιο αγαπημένα ζευγάρια, οι οποίοι συχνά κάνουν κοινές, δημόσιες εμφανίσεις με το νησί της Μυκόνου να αποτελεί ένα από τους αγαπημένους τους προορισμούς.

Αυτή τη φορά οι δύο τους έκαναν ένα εντελώς διαφορετικό ταξίδι, που αποκαλύφθηκε από τον προσωπικό λογαριασμό της Ιωάννας Μπούκη - Σρόιτερ στο instagram (δείτε τους εδώ πριν από λίγες ημέρες στα σοκάκια της Μυκόνου).

Το ζευγάρι λοιπόν, έκανε μια ανάβαση στο μεγαλύτερο βουνό της Ελλάδας, στον Όλυμπο. Αξίζει εδώ να σημειωθεί μέσα από τις φωτογραφίες, που δημοσιεύτηκαν πως οι δύο τους ήταν πολύ αθλητικοί, καθώς έφεραν εις πέρας μια πολύ απαιτητική διαδρομή.

Η πεζοπορία του Αντώνη Σρόιτερ με την Ιωάννα Μπούκη

«Life experience! #olympus #olympus_mountain 2.650», έγραψε η Ιωάννα Μπούκη.

Οι σχέσεις του ζευγαριού στο σπίτι

Καλεσμένος στην εκπομπή Έλεος ο Αντώνης Σρόιτερ είχε εξομολογηθεί: «Δεν είμαι αυτός ο τύπος που θα με σπρώξεις και θα με κάνεις ό,τι θέλεις, αλλά 9 στις 10 περιπτώσεις είμαι πάρα πολύ ήρεμος. Είναι το ύφασμα τέτοιο, ότι πάμε να κάνουμε μια δουλειά και τσακωνόμαστε αργότερα. Μετά βαριέμαι συνήθως να τσακωθώ, οπότε περνάει αυτό.

Τους βαριέμαι πολύ τους τσακωμούς, ούτε στην προσωπική μου ζωή τσακώνομαι. Είναι το τέρας της αδιαφορίας, αυτός που δεν μιλάει. Νομίζω πως ο άνδρας στους καβγάδες, όσο λιγότερο μιλάει, τόσο περισσότερα κερδίζει.

Με τη σύζυγό μου είμαστε μαζί 11 χρόνια, έχουν περάσει απ΄όλες οι στιγμές. Στις έντονες στιγμές, αλλάζω δωμάτιο, αλλάζω όροφο και στην τρίτη αλλάζω σπίτι, θα βγω βόλτα. Δεν είναι θέμα ψυχραιμίας, είναι αυτοσυντήρησης. Εκείνη όμως γίνεται χειρότερα».