Εκείνος με "αυστηρό" πουκάμισο και εκείνη με τζιν σορτσάκι - Η εμφάνιση του Αντώνη Σρόιτερ με την Ιωάννα Μπούκη στη Μύκονο

Η μίνι απόδραση του ζευγαριού

Στέλλα Μούτσιου
Youweekly Editor
NDP
NDP

Παρόλο που ο Αντώνης Σρόιτερ τις καθημερινές βρίσκεται στην Αθήνα, εφόσον είναι και ο κεντρικός παρουσιαστής του δελτίου ειδήσεων του ALPHA, ασκώντας το επάγγελμά του, έχοντας πάντα στο πλευρό του την οικογένειά του, φαίνεται πως το Σαββατοκύριακο που πέρασε βρέθηκε μαζί με την σύζυγό του, Ιωάννα Μπούκη, στη Μύκονο, σε μία ρομαντική απόδραση.

Ο φωτογραφικός φακός του youweekly.gr βρέθηκε εκεί και τους εντόπισε στα στενά του νησιού, με τον παρουσιαστή να κυκλοφορεί με πουκάμισο και "αυστηρό" υφασμάτινο παντελόνι, ενώ η καλή του δίπλα του φορούσε τζιν σορτσάκι, σκούρο μπλε τοπ με γαλάζιο πουκάμισο από πάνω. Μάλιστα, και οι δύο φορούσαν μαύρα γυαλιά ηλίου στο πρόσωπο.

Δείτε επίσης: Έβγαλε το αυστηρό "προσωπείο" του παρουσιαστή - Στην Επίδαυρο με τζιν και αθλητικά ο Σρόιτερ με την σύζυγο και τις κόρες του

Η εμφάνιση του Αντώνη Σρόιτερ με την Ιωάννα Μπούκη στη Μύκονο

Προχωρούσαν ανενόχλητοι, παρά το γεγονός πως έβλεπαν τις κάμερες γύρω τους, ενώ ο κόσμος γύρω τους έστρεφε το κεφάλι προς το μέρος τους, αναγνωρίζοντάς τους.

Μπούκη Σρόιτερ Μύκονος

Μύκονος Μπούκη Σρόιτερ

Οι ονειρικές τους διακοπές

Ο Αντώνης Σρόιτερ πέρασε το φετινό του καλοκαίρι με την οικογένεια του. Ο δημοσιογράφος - παρουσιαστής του δελτίου ειδήσεων του ALPHA, γέμισε μπαταρίες στα ελληνικά νησιά που επισκέφθηκε με την σύζυγό του Ιωάννα Μπούκη, τα παιδιά τους και φίλους, ώστε να είναι έτοιμος και ξεκούραστος για τη νέα τηλεοπτική σεζόν.

Το ζευγάρι έχει καταφέρει να δημιουργήσει μια πολύ όμορφη οικογένεια. Είναι δεμένη και όποτε βρίσκει χρόνο κάνει διάφορα ταξίδια στο εξωτερικό (δείτε εικόνες από την Μαλαισία) και εξορμήσεις εντός Ελλάδας.

Και οι δυο στους προσωπικούς της λογαριασμούς στο Instagram, έχουν μοιραστεί διάφορες φωτογραφίες και βίντεο από τις διακοπές τους που ήταν πλάι στη θάλασσα.

Ο Αντώνης Σρότερ μοιράστηκε ένα βίντεο από διάφορες στιγμές που έτρωγαν δίπλα στην παραλία, έκαναν βόλτα με γιο κάνοντας καταδύσεις, αλλά και τοπία που έβλεπαν.

Δείτε επίσης: Ο γάμος τους κράτησε μόλις 4 μήνες - Αυτή ήταν η σύζυγος του Αντώνη Σρόιτερ πριν την Ιωάννα Μπούκη