Τέλος η ''σκληρή κόντρα'' του Δημήτρη Αλεξάνδρου με τον γνωστό δημοσιογράφο - Ζήτησε συγγνώμη ο ένας από τους δύο

Σχετικά με τη διαρροή του ονόματος που πήρε ο γιος του

Ελένη Μήτση
Youweekly Editor
Τέλος η ''σκληρή κόντρα'' του Δημήτρη Αλεξάνδρου με τον γνωστό δημοσιογράφο - Ζήτησε συγγνώμη ο ένας από τους δύο

Μέσα δηλώσεις του Δημήτρη Αλεξάνδρου σε εκπομπές έγινε γνωστή η δυσαρέσκειά του με τις τηλεοπτικές εκπομπές και την απόφασή τους να δημοσιεύσουν το προσκλητήριο της βάφτισης του γιου του.

Το όλο θέμα πήρε έκταση και συνέχεια ο Δημήτρης Αλεξάνδρου λέγεται, ότι έστειλε έντονα μηνύματα σε δημοσιογράφο, που αποκάλυψε πρώτος το όνομα του γιου του πριν καλά καλά το ανακοινώσει το ζευγάρι.

Δείτε επίσης: Γιώργος Λιάγκας: «Μπορεί να το συζητούσε με την Ιωάννα στο σπίτι και να..» - Παίρνει θέση για την κόντρα του δημοσιογράφου και του Δημήτρη Αλεξάνδρου

Η συγγνώμη του Δημήτρη Αλεξάνδρου στον γνωστό δημοσιογράφο

Ο συγκεκριμένος δημοσιογράφος μίλησε την Κυριακή (8/10) στο Καλύτερα δε γίνεται αποκαλύπτοντας, πως ο Δημήτρης Αλεξάνδρου του ζήτησε συγγνώμη για την έκρηξη στο πρόσωπό του και την όλη έκταση, που πήρε η ''κόντρα'' τους.

Η τοποθέτηση της Ναταλίας Γερμανού

Από τη μεριά της μίλησε και η Ναταλία Γερμανού τονίζοντας, πως και η ίδια αισθάνεται, πως έχει ένα μικρό μερίδιο ευθύνης μιας και το όνομα του Πάρη διέρρευσε από τη δική της εκπομπή.

«Άρα, ας πάρω κι εγώ το δικό μου, μικρό ή μεγάλο μερίδιο ευθύνης σε αυτήν την παρεξήγηση, σε αυτό που στενοχώρησε τον Δημήτρη και την Ιωάννα γιατί ίσως αν δε σε τσιγκλούσα να σου πω ότι δεν μας το είπες, να το έπαιρνε το ποτάμι και συνέχιζε η στήλη κανονικά χωρίς να ειπωθεί κάτι», είπε η Ναταλία Γερμανού.