Σε νησί με 45 φίλους - Λεπτομέρειες για τον γάμο του Γιώργου Λιανού και της Κωνσταντίνας Καραλέξη

«Θα παντρευτώ!»

Έφη Εκίζογλου
Youweekly Editor
Φωτογραφία αρχείου NDP Photo Agency
Φωτογραφία αρχείου NDP Photo Agency

Μετά το σύμφωνο συμβίωσης που έχουν ήδη υπογράψει ετοιμάζονται να ανέβουν και τα σκαλιά της εκκλησίας ή μάλλον καλύτερα ο Γιώργος Λιανός και η Κωνσταντίνα Καραλέξη έχουν ονειρευτεί και προσχεδιάσει ήδη πως θα είναι η ημέρα του γάμου τους.

Ο παρουσιαστής, μάλιστα, λίγο πριν αναχωρήσει για τον Άγιο Δομίνικο όπου θα παρουσιάζει το νέο ριάλιτι επιβίωσης του ΣΚΑΙ, «I am a celebrity get me out of here», παραχώρησε μια εφ’ όλης της ύλης συνέντευξη στην εφημερίδα Real News και στη δημοσιογράφο, Νίκη Κώτσου και πέρα από το ριάλιτι μίλησε και για την σύντροφό του.

Γιώργος Λιανός: «Όταν γίνει θρησκευτικός γάμος, θα γίνει γιατί απλά το θέλουμε σε δεύτερο χρόνο και με διαφορετικές συνθήκες»

Όσον αφορά τη σύντροφο και την κόρη του που φέτος πάει στο νηπιαγωγείο, ο ίδιος αποκάλυψε πως φέτος δεν θα βρεθούν μαζί του στον Άγιο Δομίνικο «Αυτή τη φορά δε θα με ακολουθήσουν στον Άγιο Δομίνικο», ενώ σε ερώτηση της δημοσιογράφου για τον γάμο και το ενδεχόμενο ενός ακόμα παιδιού ο Γιώργος Λιανός απάντησε:

«Όχι, όχι, όχι, όχι! Πόσες φορές το είπα; Πιο πολύ και από το ’40 ακούστηκε αυτό νομίζω ότι είμαστε αρκετοί. Βγάζουμε ομάδα για βόλεϊ. Θα παντρευτώ! Όταν γίνει θρησκευτικός γάμος, θα γίνει γιατί απλά το θέλουμε σε δεύτερο χρόνο και με διαφορετικές συνθήκες. Το έχουμε σκεφτεί σε ένα νησάκι για πάρτη μας με 45 φίλους, οπότε το νιώσουμε. Δεν έχει σχεδιαστεί ακόμη κάτι».

Όσον αφορά το νέο ριάλιτι του ΣΚΑΙ δήλωσε χαρακτηριστικά:

«Είναι ένα διαφορετικό format, οπότε αυτό από μόνο του μας ιντριγκάρει. Δεν το έχουμε ξανακάνει ποτέ, είναι κάτι καινούργιο, είναι σαν να γράφονται οι κανόνες από την αρχή. Με ιντριγκάρει το ότι πρέπει να μπω σε έναν διαφορετικό ρόλο, στον οποίο δε νομίζω να δυσκολευτώ πολύ, γιατί έχει να κάνει καθαρά με χιούμορ και με μία διάθεση απλά να πάμε να περάσουμε καλά. Δεν υπάρχουν, δηλαδή, οι σκληρές συνθήκες διαβίωσης του Survivor.

Είναι φυσικά η επιβίωση στη ζούγκλα, αλλά με μία μορφή κάμπινγκ. Υπάρχουν δύο camps, ένα λίγο καλύτερο και είναι λίγο χειρότερο, και αναλόγως ποια ομάδα θα κερδίζει, θα πηγαίνει να μένει στις πιο καλές συνθήκες. Οι δοκιμασίες είναι κάποια funny games, τα οποία δεν έχουν σχέση με τα αθλήματα του Survivor. Κάποιες παίζουν με την υψοφοβία και άλλες είναι πιο αθλητικές, ενώ υπάρχουν και οι δοκιμασίες που έχουν να κάνουν με ζωάκια, τα οποία μπορούμε να πετύχουμε στη ζούγκλα. Όλα αυτά διαδραματίζονται στον Άγιο Δομίνικο, αλλά σε τοποθεσίες οι οποίες δεν έχουν να κάνουν με το Survivor»