Γιώργος Λιανός - Κωνσταντίνα Καραλέξη: Όλη η αλήθεια για το σύμφωνο συμβίωσης! Ετοιμάζουν θρησκευτικό γάμο;

Ο παρουσιαστής απάντησε για όλα αναλυτικά!

Στέλλα Μούτσιου
Youweekly Editor
NDP
NDP

Στο κανάλι του Φίλιππου Ιωάννου, του νικητή του Asia Express (δείτε εδώ τις πρώτες δηλώσεις του), στο Youtube βρέθηκε καλεσμένος ο Γιώργος Λιανός, ο οποίος κλήθηκε να απαντήσει με ειλικρίνεια σε μερικές από τις ερωτήσεις του κοινού, ενώ προχώρησε και σε μία φάρσα που θα μείνει σίγουρα αξέχαστη σε όλους, αλλά κυρίως στην σύντροφό του, Κωνσταντίνα Καραλέξη.

Ο τραγουδιστής και παρουσιαστής είναι σε σχέση με την καλή του εδώ και πολύ καιρό και παρόλο που έχουν αποκτήσει ένα παιδί μαζί, το οποίο βάφτισαν πολύ πρόσφατα (δείτε εδώ βίντεο και φωτογραφίες), δεν έχουν προχωρήσει σε γάμο.

Υπέγραψαν σύμφωνο συμβίωσης ο Γιώργος Λιανός και η Κωνσταντίνα Καραλέξη

Όπως αποκάλυψε, όμως, ο ίδιος μέσα από το συγκεκριμένο βίντεο, οι δυο τους έχουν κάνει σύμφωνο συμβίωσης (δείτε εδώ ποια influencer προχώρησε σε αυτή την κίνηση με τον καλό της λίγο πριν γίνει μαμά).

«Έχουμε κάνει σύμφωνο συμβίωσης. Κάποια στιγμή αργότερα, όταν το νιώσουμε μπορεί να κάνουμε και έναν θρησκευτικό γάμο για το μεταξύ μας. Η Κωνσταντίνα είναι πολύ low profile, δε θέλει να εκτίθεται. Στη βάφτιση που είχαν έρθει κάποιοι δημοσιογράφοι την τραβούσα από το χέρι να πούμε τουλάχιστον ένα “ευχαριστούμε που ήρθατε”. Καταλαβαίνω και τον κόπο που κάνουν οι άνθρωποι που έχουν έρθει με εντολή ενός αρχισυντάκτη», είπε αρχικά.

Και στη συνέχεια της συνέντευξης κλήθηκε να καλέσει την σύντροφό του στο τηλέφωνο και να της κάνει μια φάρσα λέγοντάς της πως του πρότειναν να γίνει ο επόμενος bachelor με μια πολύ μεγάλη χρηματική αμοιβή:

«Έλα ρε Γιώργο πρωί πρωί και μου χεις σπάσει τα νεύρα από το πρωί που έχεις ξυπνήσει. Πήρες να με κοροϊδέψεις τώρα; Να γίνεις ο bachelor εσύ; Να γίνεις o bachelor; Ωραία… Γίνει ο bachelor… Tι μου λες; Πλάκα μου κάνεις; Αγάπη μου; Μας νοιάζουν τα λεφτά τώρα; Τι είναι αυτά που μου λες; Έχεις ανάγκη εσύ να ξεφτιλιστείς για τα λεφτά;», ήταν η αντίδραση της.

Με την ίδια να δηλώνει, αφού έμαθε την αλήθεια: «Εντάξει, είναι κακή μέρα από το πρωί. Να τον φιλάνε 20 γυναίκες; Μάλλον δε σου έχει εξηγήσει τι γίνεται».