Σπάνια βραδινή έξοδος για την Μαρία Κίτσου - Η εμφάνιση με total black outfit που δεν πέρασε απαρατήρητη

Τα έσπασε στη Βίσση!

Γιώτα Πεπαρίδη
Youweekly Editor
NDP
NDP

Η γνωστή ηθοποιός, Μαρία Κίτσου βρέθηκε στο Ηρώδειο, για να απολαύσει τη μία και μοναδική Άννα Βίσση. Η τραγουδίστρια μάλιστα έκανε επί σκηνής μία αφιέρωση στη Μαίρη Χρονοπούλου (δείτε εδώ το απόσπασμα).

Η έξοδος της Μαρίας Κίτσου στο Ηρώδειο

Η ηθοποιός που έγινε αγαπητή στο ευρύ κοινό μέσα από τη σειρά του ΑΝΤ1 "Άγριες Μέλισσες" εμφανίστηκε στο Ωδείο Ηρώδου Αττικού για να θαυμάσει την απόλυτη σταρ, Άννα Βίσση, το βράδυ της Παρασκευής 6 Οκτωβρίου.

Η ταλαντούχα ηθοποιός αποφεύγει συνήθως τα φώτα της δημοσιότητας, και κατ' επέκταση τις δημόσιες εμφανίσεις, όμως όπως φαίνεται την Παρασκευή έκανε μία εξαίρεση. Μάλιστα, στο τέλος της βραδιάς έβγαλε φωτογραφίες με την τραγουδίστρια, αλλά και με τη συνάδελφό της Ελισάβετ Κωνσταντινίδου.

Η Μαρία Κίτσου φόρεσε ένα total black outfit, το οποίο αποτελούταν από ένα μαύρο σατέν φόρεμα σε στυλ πουκάμισου με διαφάνεια στο πάνω μέρος, ένα μαύρο σακάκι με ανάγλυφα λουλούδια, το οποίο γυάλιζε στα φώτα. Το συνδύασε με μαύρη τσάντα με λουράκι σε μεσαίο μέγεθος, ανά χείρας είχε και ένα overize μαύρο σακάκι, ενώ από κοσμήματα επέλεξε ένα διακριτικό κολιέ και ένα χρυσό ρολόι.

Δείτε παρακάτω τις φωτογραφίες:

βίσση ηρώδειο

κίτσου
κωνσταντινίδου
βίσση

Η αποκάλυψη της Μαρίας Κίτσου για τη δεύτερη σεζόν στις Άγριες Μέλισσες

«Το ξύλο ήταν πραγματικό. Μας πέταγαν κάτω και μας έδεναν, το ζητούσα και εγώ βέβαια έτσι. Το σενάριο λέει ότι κρέμεται από τον τοίχο. Με έβαζαν να κρεμαστώ ή είχα κουβάδες με νερό. Είπα ότι θέλω να το ζήσω και να βγει αληθινό και να περάσει το νόημα που πρέπει να περάσει. Οι βιασμοί ήταν κάτι πάρα πολύ σκληρό, αλλά άξιζε τον κόπο», είπε η Μαρία Κίτσου.

Το παρασκήνιο πίσω από τη συμμετοχή της Μαρίας Κίτσου στις Άγριες Μέλισσες

«Όταν ήρθε η Μαρία Κίτσου κι έκανε το δοκιμαστικό ήταν ομόφωνο. Απλά την είδες και είπες ότι είναιη Ελένη Σταμίρη. Και πέρασαν πάρα πολλές εξαιρετικές ηθοποιοί, αλλά ήταν αυτό το κάτι».