Ελένη Τσιριγκάκη: «Mε άφησε χωρίς χρήματα, δεν είχα να πάρω ούτε γάλα για τα παιδιά» - Απών από την βάφτιση της κόρης του ο Γρηγόρης Μπιθικώτσης

«Το μωρό δεν ξέρει ποιος είναι ο μπαμπάς της»

Ελένη Ζουγανέλη
Youweekly Editor
Ελένη Τσιριγκάκη: «Mε άφησε χωρίς χρήματα, δεν είχα να πάρω ούτε γάλα για τα παιδιά» - Απών από την βάφτιση της κόρης του ο Γρηγόρης Μπιθικώτσης

Μπορεί ο κεραυνοβόλος τους έρωτας να τους οδήγησε στα σκαλιά της εκκλησίας, αποκτώντας μάλιστα και ένα παιδί, ωστόσο, έχοντας φύγει πλέον, πλέον βρίσκονται στα "μαχαίρια". Ανύπαρκτες είναι οι σχέσεις του Γρηγόρη Μπιθικώτση με την Ελένη Τσιριγκάκη, ενώ όπως η ίδια καταγγέλλει δεν έχει κανένα ενδιαφέρον να γνωρίσει το παιδί τους.

Το ζευγάρι χώρισε περίπου ενάμιση χρόνο μετά το γάμο του και περίπου 9 μήνες μετά τη γέννηση του παιδιού του. Και παρόλο που ο τραγουδιστής βρισκόταν στο πλευρό της γυναίκας του όταν γέννησε, μετά το χωρισμό σύμφωνα με δηλώσεις της, έχει εξαφανιστεί και δεν έχει δει ούτε τα μάτια της κόρης του.

Μάλιστα, η Ελένη Τσιριγκάκη μιλώντας στο Happy Day του ALPHA αποκάλυψε πως έβαλε δικηγόρο να της πάρει την τηλεόραση και το ψυγείο από το σπίτι, ενώ την άφησε χωρίς χρήματα.

Απών από την βάφτιση της κόρης του ο Γρηγόρης Μπιθικώτσης

Σύμφωνα με ρεπορτάζ της εφημερίδας Espresso, το απόγευμα της Κυριακής 8/10 πραγματοποιήθηκε η βάφτιση της κόρης του, στον Ιερό Ναό Αγίας Φωτεινής στη Νέα Σμύρνη. Ωστόσο, ο Γρηγόρης Μπιθικώτσης δεν έδωσε το παρών.

Μιλώντας μάλιστα η Ελένη Τσιριγκάκη στο Happy Day, αποκάλυψε πως μοναδικά στηρίγματα της είναι η μητέρα της που την βοηθάει όσο μπορεί και οικονομικά, όσο και ο νονός της μικρής, φίλος του τραγουδιστή.

Στην κάμερα δεν δίστασε να αποκαλύψει πως παρόλο που υπέγραψε για να γίνει η βάφτιση, δεν πήγε ενώ δεν έχει νοιαστεί να γνωρίσει την κόρη του, με αποτέλεσμα η μικρή να μην ξέρει ποιος είναι ο μπαμπάς της.

«Ο πατέρας του παιδιού υπέγραψε για να γίνει η βάφτιση. Δεν μου κάνει εντύπωση ότι δεν ήρθε, είναι το λιγότερο από αυτά που έχουμε περάσει. Αν ερχόταν θα ήταν για τις κάμερες. Δεν έχει ρωτήσει καν τι κάνει η κόρη του, δεν έχει δει τα μάτια της. Πιο πολύ μας έχουν σταθεί ξένοι, παρά ο ίδιος. Είχα τον εχθρό μέσα στο σπίτι μου και δεν το γνώριζα. Είμαι και μαμά, είμαι και μπαμπάς τα πάντα. Το μωρό δεν ξέρει ποιος είναι ο μπαμπάς της, προχθές που έβλεπε μπαμπάδες, πήγαινε και έλεγε μπαμπά. Μου είναι πολύ δύσκολο να το διαχειριστώ, θα πρέπει να συμβουλευτώ ειδικό. Με βοηθάει και η μεγάλη μου κόρη. Πιστεύω θα τα καταφέρω», ανέφερε μεταξύ άλλων.

Και συνέχισε: «Δεν έχουμε καμία επικοινωνία. Δεν έχουμε μπει καν στη διαδικασία να διαφωνήσουμε ή να συμφωνήσουμε. Δεν έχει καμία επαφή με το παιδάκι. Έφαγα μεγάλο χαστούκι δεν σου κρύβω».

Με αφορμή τις δηλώσεις του για την υγεία του, εξαιτίας του διαζυγίου του, είπε: «Με άφησε χωρίς χρήματα, δεν είχα να πάρω ούτε γάλα για τα παιδιά. Είχα χρήματα να ζήσω για χρόνια, βασιλικά με τις κόρες μου και ξαφνικά βρέθηκα στο πουθενά, από εκεί που ήμουν αφεντικό του εαυτού μου. Τι να πω ότι είχε διπλή ζωή μέσα στο ίδιο μου σπίτι και τη δική μου τσέπη, ενώ εγώ ματώνω;».

Η αποκάλυψη για την στάση του Μπιθικώτση

«Δεν μπορούσαμε να τον βρούμε, μίλησα την μάνατζερ του. Περιμένει να δει τι θα πει η άλλη πλευρά για να δει αν θα τοποθετηθεί. Για την βάφτιση, δεν αρνείται ότι γνώριζε. Απλά δεν ήθελε να πάει για να μην δημιουργηθούν εντάσεις και γίνει ένας μεγάλος καβγάς με την Ελένη», αποκάλυψε η Σταματίνα Τσιμτσιλή μετά το ρεπορτάζ για την επικοινωνία με τον τραγουδιστή.