«Τώρα πήγαμε σε δύσκολα πράγματα» - Ένταση στον τηλεοπτικό αέρα του Action 24 με Γιώργο Βαρεμένο και Σοφία Βούλτεψη

«Φτιαγμένος ήρθε αυτός...»

Γιώτα Πεπαρίδη
Youweekly Editor
NDP
NDP

Χθες, Κυριακή 8 Οκτωβρίου είχαμε τον πρώτο γύρο των αυτοδιοικητικών εκλογών του 2023. Κατά τη διάρκεια της αναμέτρησης παρακολουθήσαμε πολλές εντάσεις από το δήμαρχο Βόλου, Αχιλλέα Μπέο και τον πρόεδρο του ΣΥΡΙΖΑ - Προοδευτική Συμμαχία, Στέφανο Κασσελάκη (δείτε εδώ το σκηνικό). Παράλληλα, στο Action 24 η βουλευτής της Νέας Δημοκρατίας, Σοφία Βούλτεψη ήρθε σε σύγκρουση με το βουλευτή του κόμματος της αξιωματικής αντιπολίτευσης, Γιώργο Βαρεμένο.

Έντονη αντιπαράθεση μεταξύ Σοφίας Βούλτεψη και Γιώργου Βαρεμένου

Ο βουλευτής του ΣΥΡΙΖΑ ξεκίνησε να τοποθετείτε για το εκλογικό αποτέλεσμα, το οποίο δεν ήταν καθόλου ευνοϊκό για το κόμμα της αριστεράς. «Τα καθεστώτα έχουν λαϊκή επίνευση», δήλωσε εννοώντας κάθε συντηρητική δύναμη, η οποία αναδείχθηκε από τη χθεσινοβραδυνή αναμέτρηση.

«Τώρα πήγαμε σε δύσκολα πράγματα», του απάντησε η πολιτική του αντίπαλος. Επειδή διέκοψε το συνομιλητή της, όμως εκείνος της είπε, ότι «αν ο ελληνικός λαός θέλει να ακούσει αυτό το φαινόμενο, να μιλάει ο άλλος και να τον διακόπτουν».

«Θέλετε να μας πείτε ιστορικά παραδείγματα, για να δείξετε, ότι ένα καθεστώς, πως το φέρνει στην εξουσία ο λαό;», συνέχισε εκείνη ακάθεκτη, αφού όμως ο βουλευτής του κόμματος της αξιωματικής αντιπολίτευσης της παραχώρησε το λόγο, «ορίστε μιλήστε εσείς», εμφανώς εκνευρισμένος.

«Έχω κάνει 32 εκλογικές παρατηρήσεις ανά τον κόσμο. Αυτή είναι η άποψή μου και δε θα πάψω να την λέω. Αν μας επέμεινε κάτι σε αυτή τη χώρα είναι ενίοτε να λέμε τη γνώμη μας. Δε θα μας την αφαιρέσουν αυτή», δήλωσε εκείνος σε έξαλλη κατάσταση. Η βουλεύτρια συνέχισε να λέει «φτιαγμένος ήρθε αυτός», ενώ εκείνος της αποκρίθηκε «τι να κάνω δίπλα σας». Σε αυτό το σημείο, οι τόνοι ανέβηκαν αρκετά. Ο δημοσιογράφος προσπαθούσε να τους ηρεμήσει και να κατευνάσει τα πνεύματα.

Ο βουλευτής παραπονιόταν, πως τον διακόπτουν και δεν τον αφήνουν να ολοκληρώσει το συλλογισμό του, ενώ η αντίπαλός του ισχυριζόταν, πως εκείνη του έθεσε ένα ερώτημα, το οποίο αρνιόταν να απαντήσει.

Δείτε παρακάτω το απόσπασμα του καβγά: