«Η άποψη μου είναι ότι...» - Συνεχίζεται η κόντρα ανάμεσα σε Δημήτρη Παπανώτα και Μαρία Σολωμού

Τι σχολίασε ο δημοσιογράφος

Ιωάννα Βουτσή
Youweekly Editor
NDPPHOTO
NDPPHOTO

Τις δηλώσεις που έκανε η Μαρία Σολωμού, η οποία δεν θέλησε να δώσει κάποια απάντηση στον Δημήτρη Παπανώτα, σχετικά με τα καυστικά σχόλια που έκανε για εκείνη και τον ρόλο της ως καθηγήτρια, σχολίασαν το πρωί της Δευτέρας 9/10, στο Happy Day στον Alpha.

Όπως όλα δείχνουν, ;έχει ξεσπάσει μεγάλη κόντρα ανάμεσα στον δημοσιογράφο και στην ηθοποιό. Υπενθυμίζουμε ότι πριν απο μερικές ημέρες, ο Δημήτρης Παπανώτας στην εκπομπή Happy Day, είχε σχολιάσει αρνητικά τους δύο καθηγητές της μουσικής ακαδημίας, του Fame Story, Μαρία Σολωμού και Fipster.

Τι σχολίασε ο Δημήτρης Πανανώτας για την Μαρία Σολωμού

«Τι να απαντήσει ρε παιδιά; Η άποψή μου είναι ότι δεν είναι για καθηγήτρια η Μαρία Σολωμού. Τι να απαντήσει; “Όχι είμαι, πάρτε τα πτυχία μου;”. Δεν θα έπρεπε το Fame Story να έχει ανθρώπους που να είναι πολύ ειδικοί στο αντικείμενο που διδάσκουν;» είπε ο Δημήτρης Παπανώτας.

Στη συνέχεια είπε: «Αν έστηνα εγώ το Fame Story, θα έβαζα περισσότερο ειδικούς.»

Δείτε εδώ το βίντεο:

Οι δηλώσεις της Μαρίας Σολωμού

Η Μαρία Σολωμού, το πρωί του Σαββάτου 7/10, σε ερώτηση από δημοσιογράφο της εκπομπής Γειά σου στον ΣΚΑΙ, σχετικά με τις καυστικές δηλώσεις του Δημήτρη Παπανώτα, απέφυγε να κάνει κάποιον σχολιασμό και απάντησε: «Δεν με ενδιαφέρει τι λέει ο Δημήτρης Παπανώτας. Ευχαριστώ πολύ.»

Δείτε εδώ το απόσπασμα: