«Ο Θεός αποφασίζει για πολλά πράγματα...» - Τα συγκινητικά λόγια του Νίκου Κουρκούλη για τον Βασίλη Καρρά

Τι ανέφερε για το πρόβλημα της υγείας του

Ιωάννα Βουτσή
Youweekly Editor
«Ο Θεός αποφασίζει για πολλά πράγματα...» - Τα συγκινητικά λόγια του Νίκου Κουρκούλη για τον Βασίλη Καρρά

Για το πρόβλημα υγείας του με τον καρκίνο, για τη σχέση του με την Κέλλυ Κελεκίδου αλλά και για τον Βασίλη Καρρά μίλησε το πρωί της Δευτέρας 9/10, ο Νίκος Κουρκούλης στην εκπομπή Mega Καλημέρα, μαζί με την τη Ρία Ελληνίδου με την οποία θα βρεθεί μαζι φέτος στην πίστα.

Όλα όσα είπε ο Νίκος Κουρκούλης

«Έχουμε σκεφτεί το couples therapy αλλά και εκεί θέλει να ασχοληθείς. Τσακωνόμαστε με την Κέλλυ για το τηλεκοντρόλ της τηλεόρασης και τα παπούτσια μέσα στο σπίτι, πιρούνια στον νεροχύτη» είπε χαρακτηριστικά ο τραγουδιστής.

Ο Νίκος Κουρκούλης μεταξύ άλλων μίλησε και για το πρόβλημα που υγείας που αντιμετώπιζε.

«Με παίρνει ο κόσμος τηλέφωνο, που είχαμε το ίδιο θέμα υγείας. Το πρώτο πράγμα που σκέφτεσαι είναι ο τρόμος της λέξης. Όταν ακούς τη λέξη καρκίνος είναι λίγο τρομακτικό».

Στη συνέχεια αναφέρθηκε στις φήμες για την υγεία του Βασίλη Καρρά(δείτε εδώ τι πραγματικά συμβαίνει με την υγεία του): «Μιλάω μόνο στις προσευχές μου για τον Βασίλη Καρρά. Έγραφαν βλακωδέστατες αναρτήσεις. Ο Θεός αποφασίζει για πολλά πράγματα στη ζωή μας και όχι εμείς... Εγώ σε έναν άνθρωπο, που μου φέρθηκε όπως ο Βασίλης, τον εκτιμώ και τον έχω πολύ ψηλά, είναι μέρος της ζωής μου, τον αγαπώ βαθιά και αληθινά». κατέληξε.

Δείτε εδώ το βίντεο:

Η αποκάλυψη του Νίκου Κουρκούλη για την κρίση στον γάμο του

"Πέρασε κρίση ο γάμος μας. Είναι δυνατόν μετά από 20 χρόνια; Και η σχέση και ο γάμος. Στα πιο πολλά είμαι εγώ ο χαζός κι ο ανώριμος» είπε.

Όσο για το ποιος από τους δύο είναι πιο ζηλιάρης, ο γνωστός τραγουδιστής απαντά: "Ανάλογα το περιστατικό... Τρώγαμε σε παραθαλάσσιο ταβερνάκι και ήταν δίπλα μία παρέα ξέφρενων κοριτσιών με μαγιό. Εγώ, ξέρετε, ότι δεν είμαι ο Ρουβάς, αλλά έχω την αγάπη του κοινού και μεγάλες εκδηλώσεις λατρείας. Με λατρεύει ο κόσμος... Eντάξει στο πιο νεανικό μου είχα του Λατίνου εραστή και μόλις αντιλήφθηκαν ότι ήμουν εγώ, έγινε ένας πανικός από πίσω. Με σήκωσαν ένθερμες αυτές. Η Κέλλυ δεν είναι καθόλου εκδηλωτική σε αυτά. Όταν μπήκαμε στο αμάξι, άρχισε να λέει που είναι οι τσίχλες; Πού είναι τα γυαλιά; Ποιος τα πήρε; Αυτός είναι ο τρόπος που το εκδήλωνε κι εγώ κάνω το ίδιο" ανέφερε ο Νίκος Κουρκούλης.