«Δεν θα είναι παράδειγμα προς μίμηση ο κάθε Κασσελάκης...» - Έξαλλος ο Αχιλλέας Μπέος στον αέρα του Πρωινού

Χαμός στο πλατό

Ιωάννα Βουτσή
Youweekly Editor
«Δεν θα είναι παράδειγμα προς μίμηση ο κάθε Κασσελάκης...» - Έξαλλος ο Αχιλλέας Μπέος στον αέρα του Πρωινού

Ζωντανά στην επομπή Το Πρωινό στον ΑΝΤ1 με τον Γιώργο Λιάγκα, μίλησε, το πρωί της Δευτέρας 9/10, ο Αχιλλέας Μπέος, ύστερα από τον σάλο που προάλεσαν οι δηλώσεις του κατά του προέδρου του ΣΥΡΙΖΑ Στέφανου Κασσελάκη.

Ο δήμαρχος Βόλου δεν μπόρεσε να συγκρατήσει για ακόμη μία φορά τον εκνευρισμό του με αποτέλεσμα να προκληθεί ένταση στον αέρα της εκπομπής.

Τι είπε ο Αχιλλέας Μπέος για τον Στέφανο Κασσελάκη

«Μετά τις δηλώσεις που έκανα on camera, έκανα και δήλωση στο facebook. Οι κακοπροαίρετοι το διαστρέβλωσαν και το παρεξήγησαν. Ήμουν ξεκάθαρος και θα το πω ακόμη μία φορά. Ομοφοβικός δεν ήμουν ποτέ και δεν πρόκειται να γίνω. Δεύτερον, σε αυτόν τον χώρο που ήμουν επαγγελματικά, με χορογράφους και καλλιτέχνες, και παρέα έκανα και βγαίναμε έξω και κανένα πρόβλημα. Η προσωπική ζωή του κάθε ανθρώπου δεν με αφορά και είναι δικαίωμά τους. Είναι άλλο αυτό κι άλλο εσείς που κάνετε τις εκπομπές και ιδιαίτερα τα πρωινάδικα, να προσπαθείτε να χειραγωγήσετε και να οδηγήσετε μία διαφορετική άποψη στον κόσμο για να κρίνει αν θα ψηφίσει τον Μπέο ή τον Κασσελάκη. Δικαίωμά σας είναι» είπε αρχικά.

«Αν η δικαιοσύνη παρέμβει στις δηλώσεις μου, θα πρέπει να παρέμβει μετά και στις δηλώσεις του κυρίου Κασσελάκη. Θα το ξαναπώ πάλι: αυτό το νούμερο που λέγεται Κασσελάκης που ήρθε από την Αμερική στην Ελλάδα και τον ψάχνουν στην Ιαπωνία για τις επιχειρηματικές του δραστηριότητες, μας ήρθε στην Ελλάδα και θα πρέπει να πάρουμε όλοι δίπλα μας έναν ράφτη συνοδό;»

«Η λέξη αυτή αφορά τον Κασσελάκη. Η διατύπωση η δικιά μου αφορούσε καθαρά τον Κασσελάκη και τις δηλώσεις του και όχι αυτούς τους ανθρώπους. Εάν η λέξη π@@@ηδες τη θεωρείτε προσβλητική, το παίρνω πίσω… Αφορούσε καθαραά τον Κασσελάκη. Τον τρόπο τον οποίο πέρασε έξω ένα μήνυμα. Δεν θα είναι παράδειγμα προς μίμηση ο κάθε Κασσελάκης. Αυτά που λέω αφορούν κι εσάς στις εκπομπές που κάνετε. Δεν θα μας αλλάξετε νοοτροπίες.» είπε.

Δείτε εδώ το βίντεο:

Το ξεκαθάρισμα του Δημάρχου για την δήλωση του

«Αν και έχουμε άλλα να σκεφτούμε, μια διευκρίνιση είναι αναγκαία. Η αναφορά μου στον Κασσελάκη αφορούσε την απαράδεκτη δήλωσή του για δύο κατά " παραγγελία" γιούς. Όλοι καταλαβαίνουν πόσο επικίνδυνη είναι αυτή.
Όσον αφορά τα περί ομοφοβίας και τις λοιπές αηδίες δεν το συζητώ. Έχω πολλούς φίλους με αυτό τον προσανατολισμό, που κανουμε και καλή παρέα. Τους μόνους που δεν αντέχω είναι τους τοξικούς και επικίνδυνους ανθρώπους, ανεξαρτήτως φύλου και επιλογών.» ανέφερε.
Δείτε εδώ την ανάρτηση: