Το bullying στην Κατερίνα Τσάβαλου κατά την εγκυμοσύνη της: «Μου έλεγαν “εσύ ήσουν αδύνατη”»

Η ηθοποιός σε μια αποκαλυπτική κουβέντα μίλησε για όλα όσα συμβαίνουν στην ζωή της

Αρθρογράφος: Youweekly Team
Youweekly Team
Συντακτική Ομάδα
Το bullying στην Κατερίνα Τσάβαλου κατά την εγκυμοσύνη της: «Μου έλεγαν “εσύ ήσουν αδύνατη”»

Καλεσμένη της Τζένης Θεωνά στην εκπομπή Μαμά-δες βρέθηκε η ηθοποιός Κατερίνα Τσάβαλου η οποία, μεταξύ άλλων, μίλησε για το bullying που υπέστη για τα κιλά της εγκυμοσύνης.

"Έχω πολλά ψυχοσωματικά, ψυχαναγκασμούς, έχω διάφορα..."Εξομολογήθηκε

"Ενώ περίμενα ότι θα είμαι υπερπροστατευτική -είμαι προστατευτική-, είμαι πιο κουλ μαμά, νόμιζα ότι θα είμαι πολύ φρικαρισμένη, γιατί είμαι εγώ έτσι σαν άνθρωπος, έχω πολλά ψυχοσωματικά, ψυχαναγκασμούς, έχω διάφορα δικά μου και λέω, Παναγία μου, θα τα βγάλω όλα στο παιδί... Κάνω τον σταυρό μου, είμαι κουλ." είπε στην παρουσιάστρια η οποία έδειξε να την καταλαβαίνει απόλυτα καθώς η ίδια σε πρόσφατες δηλώσεις της αποκάλυψε τις αλλαγές που έφερε η μητρότητα στην ζωή της.

"Ήθελα να κάνω οικογένεια, το σκεφτόμουν από μικρή, όχι να κάνω παιδί μόνη μου, ήθελα οικογένεια, αλλά πίστευα ότι δεν θα κάνω ποτέ, και γιατί με τη δουλειά έλεγα ωχ η ανασφάλεια κτλ αλλά και με τις επιλογές που προφανώς έκανα; κι έλεγα ότι αποκλείεται" είπε σε άλλο σημείο προσθέτοντας "Ήρθε πολύ φυσικά και ήταν ωραίο, πιο χαλαρά" ενώ σε άλλο σημείο πρόσθεσε "Η ζωή μου έχει αλλάξει πάρα πολύ, έχει αλλάξει η κοσμοθεωρία μου, μέσα από τα μάτια του παιδιού βλέπεις τον κόσμο αλλιώς και θες κι εσύ να γίνεις καλύτερος και ο κόσμος να γίνει καλύτερος".

Όταν η συζήτηση πήγε για την περίοδο της εγκυμοσύνης είπε χαρακτηριστικά: "Η εγκυμοσύνη ήταν μία ωραία περίοδος, έφαγα σαν να μην υπήρχε αύριο, πήρα 26 κιλά κατά τη διάρκεια της εγκυμοσύνης. Έτρωγα κάθε μέρα ένα γαλακτομπούρεκο. Πεινούσα πολύ, πεινούσα πραγματικά. Ευτυχώς που δεν μου έβγαλε ζάχαρο. Μου έβγαλε όμως υποθυρεοειδισμό κι έπαιρνα και χάπι. Η αγωγή αυτή σε ρίχνει πολύ."

Συνέχισε λέγοντας "Η αλλαγή στο σώμα μέχρι να επανέλθεις είναι μία περίεργη κατάσταση αλλά, μου το δημιούργησαν οι άλλοι, παρά εγώ. Αυτή η κουλτούρα ότι πρέπει να γεννάς και μετά να είσαι όπως ήσουν πριν... Έφαγα τρελό bullying, θα το πω αυτό. Με έβλεπαν και μου έλεγαν “εσύ ήσουν αδύνατη, η τάδε τα έχασε αμέσως". Ε μπράβο. Τρελό bullying. "

"Πιστεύω πάρα πολύ στον Θεό" - Τα στηρίγματα και η εξέλιξη της ηθοποιού

"Το στήριγμα μου είναι η πίστη στον Θεό -πιστεύω πάρα πολύ στον Θεό- . Και η ψυχοθεραπεία είναι μεγάλο κομμάτι. Η δύναμη μου, όπως είδες, δεν είπα ότι είναι το παιδί μου γιατί δεν θέλω να βάλω βάρος, να δώσω βάρος στο παιδί. Το παιδί μου είναι για να γίνομαι εγώ καλύτερος άνθρωπος έτσι ώστε και το παιδί μου αντίστοιχα να γίνεται κι εκείνη καλύτερος άνθρωπος"

"Την λατρεύω την δουλειά μου, έχω δεχθεί και άσχημες συμπεριφορές όμως" - Οι δυσκολίες που αντιμετώπισε

"Σε μια παράσταση έπαιζα με κρίσεις πανικού πάνω στην σκηνή, φριχτό, δεν μπορείς να φανταστείς. Δεν μπορούσα να φύγω από τη δουλειά γιατί σκεφτόμουν και τους συναδέλφους μου αλλά τώρα που το σκέφτομαι έπρεπε να είχα φύγει αλλά δεν πειράζει, ήταν μεγάλο μάθημα. Στο τέλος μίλησα σε αυτόν τον άνθρωπο και του είπα “δεν θα σου ξαναμιλήσω ποτέ και όποιος με ρωτήσει για εσένα θα του πω όσα έζησα", αποκάλυψε μεταξύ άλλων.