Andrew Lambrou: «Δεν μπορώ να το πιστέψω, τι συμβαίνει...» - Συγκλονιστικές δηλώσεις για τον εφιάλτη που έζησε στο Ισραήλ

«Είμαι πάρα πολύ τυχερός...»

Γιώτα Πεπαρίδη
Youweekly Editor
Andrew Lambrou: «Δεν μπορώ να το πιστέψω, τι συμβαίνει...» - Συγκλονιστικές δηλώσεις για τον εφιάλτη που έζησε στο Ισραήλ

Ο περσινός εκπρόσωπος της Κύπρου στην Eurovision, Andrew Lambrou, έζησε εφιαλτικές στιγμές στο Ισραήλ κατά τη διάρκεια του πολέμου (δείτε εδώ τον επαναπατρισμό των Ελλήνων).

Τι έγινε με τον Andrew Lambrou στο Ισραήλ

Σύμφωνα με την εκπομπή "Super Κατερίνα", που προβάλλεται από τον τηλεοπτικό σταθμό Alpha και παρουσιάζει η Κατερίνα Καινούργιου, ο Andrew ο οποίος εκπροσώπησε την Κύπρο στο διαγωνισμό τραγουδιού βρέθηκε στο Ισραήλ κατά τη διάρκεια της πολεμικής σύρραξης.

Ο τραγουδιστής βρέθηκε εκεί, καθώς το fan club της Eurovision οργάνωσε ένα πολύ μεγάλο πάρτι με καλεσμένους πάρα πολλούς Eurostars, και ήταν ένας ανάμεσα σε αυτούς. Είναι από τους τυχερούς, καθώς βρήκε άμεσα πτήση και κατάφερε να φύγει από εκεί.

«Γειά σας σε όλους! Θέλω να πω ένα μεγάλο ευχαριστώ για τα μηνύματα που μου στέλνετε, αν είμαι καλά. Γυρνάω στην Αθήνα. Είμαι πάρα πολύ τυχερός, που η πτήση μου δεν ακυρώθηκε και είμαι ασφαλή», είπε αρχικά. «Σας παρακαλώ όλους, μείνετε ασφαλείς, με τις οικογένειές σας», τόνισε ο τραγουδιστής.

«Αυτό είναι τρελό. Δεν μπορώ να το πιστέψω, τι συμβαίνει. Είναι πέντε το πρωί και τώρα μπαίνω σε άλλη πτήση», είπε κλείνοντας φανερά αναστατωμένος και συγχισμένος. Δεν είναι βέβαια, ο μόνος Eurostar που έκανε έκκληση βοήθειας για τον πόλεμο στο Ισραήλ (δείτε εδώ τι είπε η Netta που είχε κερδίσει το διαγωνισμό τραγουδιού το 2018).

Δείτε παρακάτω το απόσπασμα:

Σκληρές εικόνες από τον πόλεμο

Στο twitter το hashtag Ισραήλ βρίσκεται εδώ και ώρες πρώτο στα trend με εικόνες πραγματικά αποκαρδιωτικές...