Σαπουντζάκη για Χρονοπούλου: «Θέλω να της πω ότι...» - Τα τρυφερά λόγια και οι αναμνήσεις από την καλή της φίλη

Όλα όσα αποκάλυψε για τις συναντήσεις τους

Ιωάννα Βουτσή
Youweekly Editor
Σαπουντζάκη για Χρονοπούλου: «Θέλω να της πω ότι...» - Τα τρυφερά λόγια και οι αναμνήσεις από την καλή της φίλη

Λύγισε η Ζωζώ Σαπουντζάκη μπροστά τη κάμερα του Πρωινού στον ΑΝΤ1, κατά τη διάκρεια των δηλώσεων της για τον χαμό της φίλης Μαίρης Χρονοπούλου η οποία έφυγε από την ζωή το μεσημέρι της Παρασκευής 6/10.

Η η "μέγαλη" κυρία του ελληνικού κινηματογράφου έφυγε από τη ζωή μετά από ένα χτύπημα στο σπίτι της ακολουθώντας η νοσηλεία της σε κρατικό νοσοκομείο της Αθήνας, ενώ είναι γνωστό όλα αυτά τα χρόνια,το πόσο αγαπητή ήταν , τόσο για το υποκριτικό της ταλέντο, όσο και για τον σπουδαίο χαρακτήρα, που διέθετε και μάλιστα αυτό το στοιχείο την έκανε να ξεχωρίσει ακόμα περισσότερο.

Δείτε επίσης: Η επιθυμία για την κηδεία της - Που αφήνει την διαθήκη της

Λύγισε η Ζωζώ Σαπουντζάκη

«Όπου εμφανιζόμουν, την έβλεπα να με βλέπει. Μου έλεγε ότι ερχόταν γιατί με θαύμαζε. Θυμάμαι πριν λίγο καιρό, είχαμε βγει, είχαμε φάει και είχαμε μείνει μέχρι το πρωί. Θέλω να της πω ότι την αγαπώ και θα την αγαπώ πάντα». είπε με φανερά συγκινημένη.

Στη συνέχεια η αφιέρωσε στην καλή της φίλη Μαίρη Χρονοπούλου, με δάκρυα στα μάτια ένα τραγούδι: «Κοιμήσου εσύ μωρό μου. Ξεκουράσου! Και τα όνειρά σου ας είναι γλυκά».

Δείτε εδώ τις δηλώσεις της:

Η σπαρακτική ανάρτηση της Ζωζώς Σαπουντζάκη για τη Μαίρη Χρονοπούλου

Η Ζωζώ Σαπουντζάκη, πριν λίγες ημέρες είχε δημοσιεύσει στον προσωπικό της λογαριασμό στο Instagram ένα βίντεο από μία κοινή τους έξοδο, όπου διασκέδαζαν, και το συνόδευσε με τα πιο τρυφερά αποχαιρετιστήρια λόγια, δίνοντάς της, μάλιστα, και μία υπόσχεση.

«Ακόμα Ένα Ποτηράκι μου τραγουδούσες γλυκειά μου Μαίρη... Μόνο που τώρα το ποτηράκι είναι πολύ πικρό για εμένα και για όλους μας ! Καλό σου ταξίδι αγαπημένη μου Ήσουν Είσαι και θα είσαι Μια Κυρία του Ελληνικού θεάτρου και Κινηματογράφου . Σ ΑΓΑΠΩ ΜΑΙΡΗ ΜΟΥ ζήσαμε πολλά Μαζί και σου υπόσχομαι Εμείς οι Δύο δε θα χαθούμε ΠΟΤΕ !», έγραψε χαρακτηριστικά.