«Ποτέ μη λες ποτέ, γιατί...» - Ο Χατζηγιάννης απάντησε στα σχόλια περί επανασύνδεσης με την Μακρυπούλια

«Η Ζέτα έρχεται στις συναυλίες που είναι στην Αθήνα όποτε μπορεί και έχει χρόνο»

Ελένη Ζουγανέλη
Youweekly Editor
«Ποτέ μη λες ποτέ, γιατί...» - Ο Χατζηγιάννης απάντησε στα σχόλια περί επανασύνδεσης με την Μακρυπούλια

Καλεσμένη στο Πρωινό του ΑΝΤ1 βρέθηκε σήμερα Δευτέρα 9/10 ο Μιχάλης Χατζηγιάννης, έχοντας μια όμορφη συζήτηση με τον Γιώργο Λιάγκα. Ο τραγουδιστής λοιπόν, μίλησε τόσο για την προσωπική του ζωή, όσο και για τα σχόλια που δέχτηκε πως έχει χάσει την φωνή του.

Δεν δίστασε μάλιστα, να απαντήσει σε μια πιθανή επανασύνδεση με την πρώην σύντροφό του, Ζέτα Μακρυπούλια, με την οποία απαθανατίστηκε πριν από μερικές ημέρες σε συναυλία του.

Θα γίνει επανασύνδεση Μακρυπούλια - Χατζηγιάννη;

«Η Ζέτα έρχεται στις συναυλίες που είναι στην Αθήνα όποτε μπορεί και έχει χρόνο. Έχουμε άριστες σχέσεις, γιατί δεν υπήρξε τίποτα το μεμπτό στο χωρισμό. Οπότε δύο άνθρωποι που δεν έχουν να χωρίσουν κάτι, έχουν καλές σχέσεις. Αυτό δεν σημαίνει πάντα βέβαια. Χαίρομαι που στην περίπτωσή μας είναι αυτό, γιατί είναι ένα εξαιρετικό πλάσμα με ιδιαίτερο ταλέντο και χαίρομαι που πάει και πολύ καλά και της εύχομαι τα καλύτερα», ανέφερε αρχικά.

Όσον αφορά το ενδεχόμενο επανασύνδεσης απάντησε: «Επανένωση σε ένα υποθετικό σενάριο, θα πω το ποτέ μη λες ποτέ, γιατί μου έχει τύχει και θα το λέω για πάντα έστω και για πράγματα που είμαι απόλυτα σίγουρος. Ποτέ μη λες ποτέ γιατί θα γυρίσεις και θα μου πεις... Αλλά είναι κάτι το οποίο θεωρείται λήξαν».

Η απάντηση στα σχόλια που έχασε τη φωνή του

Μεταξύ άλλων, ο Μιχάλης Χατζηγιάννης απάντησε στα σχόλια που δέχτηκε πως έχει χάσει τη φωνή του και πλέον δεν τραγουδάει με την ίδια χροιά.

«Είναι το καταφύγιο του καθενός μας να βγει να πει ό,τι θέλει. Υπάρχει και η άλλη πλευρά του νομίσματος, το ότι είμαστε υπεύθυνοι για το τι λέμε πόσο μάλλον όταν είμαστε ανώνυμοι και κρυβόμαστε. Είμαστε οι εκτελεστές του καναπέ. Είμαστε ελεύθεροι σκοπευτές. Για αυτό λέω πάντα, ότι δεν θα είναι ένα φαινόμενο της εποχής» ανέφερε αρχικά.

Και συνέχισε: «Όσον αφορά στα social media πρέπει να είμαστε πολύ προσεκτικοί. Είναι αυτό που λέω καμιά φορά στις συναυλίες, να μην είναι αφελείς οι άνθρωποι όταν διαβάζουν κάτι. Είναι σαν να λέμε "α ο Γιώργος δεν κάνει για παρουσιαστής"».