Ξανά μαζί Μιχάλης Χατζηγιάννης και Ζέτα Μακρυπούλια - Βίντεο ντοκουμέντο

Τι συμβαίνει ανάμεσα τους

Ελένη Ζουγανέλη
Youweekly Editor
NDPPHOTO
NDPPHOTO

Ξανά μαζί με τον Μιχάλη Χατζηγιάννη απαθανατίστηκε η Ζέτα Μακρυπούλια, λίγες ημέρες μετά την πρεμιέρα της στον ΑΝΤ1 με το τηλεπαιχνίδι Ρουκ Ζουκ που παρουσιάζει εδώ και πολλές συνεχόμενες τηλεοπτικές χρονιές.

Την είδηση μαζί και με το βίντεο ντοκουμέντο πρόβαλλε σήμερα Τετάρτη 27/9 η εκπομπή του ALPHA, Super Κατερίνα με τα σχόλια της παρουσιάστριας και των συνεργατών της να είναι πολλά.

Η κοινή εμφάνιση Χατζηγιάννη - Μακρυπούλια

Όπως ειπώθηκε στην πρωινή εκπομπή, η Ζέτα Μακρυπούλια πήγε στην χθεσινή 26/9 συναυλία του Μιχάλη Χατζηγιάννη στον Λυκαβηττό. Ωστόσο, δεν καθόταν μέσα στο κοινό, αλλά πιο ... μοναχικά.

«Μήπως τα έχουν βρει;» απόρησε η Κατερίνα Καινούργιου, με τον Γιάννη Πουλόπουλο να λέει πως δεν κράτησε κρυφή την παρουσία της στην συναυλία, καθώς δημοσίευσε instastory.

Μάλιστα, αυτή δεν είναι η πρώτη φορά της συνάντησης τους, καθώς εκτός του ότι είναι στην ίδια παρέα, πριν λίγους μήνες την απόλαυσε στο θέατρο.

Οι σκέψεις για υιοθεσία

Αποκλειστικές δηλώσεις στην κάμερα του Mega Καλημέρα και την Άννα Ζηρδέλη είχε παραχωρήσει ο Μιχάλης Χατζηγιάννης. Ο τραγουδιστής αναφέρθηκε στην προσωπική του ζωή, αλλά και στην υιοθεσία δηλώνοντας πω είναι "υπέρμαχος της οικογένειας"

«Πολλά μας πονάνε, αλλά τα κρύβουμε στο υποσυνείδητό μας. Είχα τη χαρά να νιώσω το συναίσθημα του έρωτα ολοκληρωτικά. Στα προσωπικά μου είμαι πολύ καλά, συνειδητοποιημένος. Είμαι υπέρμαχος της οικογένειας, νομίζω ότι ολοκληρώνει έναν άνθρωπο υπό μία έννοια. Μία υιοθεσία είναι ευλογία, δεν το έχω σκεφτεί ιδιαίτερα», είπε αρχικά.

Ο Μιχάλης Χατζηγιάννης είπε στη συνέχεια: «Δεν ξέρω να μαγειρεύω, ούτε με ενδιαφέρει. Και τοστ να σου φτιάξω, δεν θα το φας. Μου αρέσουν τα ταξίδια, οι βόλτες και προσπαθώ να γίνω καλύτερος στα επιτραπέζια. Θα με ενδιέφερε υπό συνθήκες η τηλεόραση».