«Έχω να πω πολλά» - Με ροζ κοστούμι και φούξια κοντό τοπάκι: Λαμπερή και μαυρισμένη η Ζέτα Μακρυπούλια στην πρεμιέρα του Ρουκ Ζουκ

Έκανε θεαματική είσοδο

Στέλλα Μούτσιου
Youweekly Editor
«Έχω να πω πολλά» - Με ροζ κοστούμι και φούξια κοντό τοπάκι: Λαμπερή και μαυρισμένη η Ζέτα Μακρυπούλια στην πρεμιέρα του Ρουκ Ζουκ

Δευτέρα 18 Σεπτεμβρίου σήμερα και είναι ημέρα πρεμιέρας για την Ζέτα Μακρυπούλια και το Ρουκ Ζουκ στο κανάλι του ΑΝΤ1. Η ξανθιά παρουσιάστρια εμφανίστηκε άκρως μαυρισμένη, με ροζ κοστούμι και φούξια κοντό τοπάκι στον αέρα, με ένα μεγάλο χαμόγελο στα χείλη.

Τρομερά χαρούμενη για την επιστροφή της, παρά τις σκέψεις που έκανε για ένα διάλειμμα λίγο καιρό πριν (δείτε εδώ την σχετική της ανάρτηση), καλωσόρισε τους τηλεθεατές και σιγά σιγά ξεκίνησε το παιχνίδι.

Τα πρώτα λόγια της Ζέτας Μακρυπούλια στην πρεμιέρα του Ρουκ Ζουκ

«Τι χαρά είναι αυτή! Τι ωραία που επιστρέψαμε! Ήρθαμε ανανεωμένοι σας λέω. Μας έλειψαν τα παιχνίδια, οι πλάκες μας... Έχω να πω πολλά για τις αλλαγές και τις επιστροφές... Πολύ σημαντικές!», είπε χαρακτηριστικά η ίδια με περίσσιο ενθουσιασμό, εξηγώντας τις νέες κατηγορίες που θα υπάρχουν φέτος για τους διαγωνιζόμενους, αλλά και τις παλιές που επανήλθαν.

Η ανάρτηση της παρουσιάστρια λίγα λεπτά πριν η εκπομπή βγει στον αέρα

«Καλή εβδομάδα
καλή μας αρχή!
Το Rouk Zouk επιστρέφει για έβδομη χρονιά και έχουμε ιδιαίτερη χαρά γι αυτό, παρόλα αυτά όμως οφείλω να ομολογήσω πως αυτή είναι η πιο αμήχανη πρεμιέρα που έκανα ποτέ, σε σχέση με όλα αυτά που έχουν συμβεί γύρω μας. Η αλήθεια είναι ότι όταν γράφαμε αυτή την έναρξη δεν είχαν συμβεί όλα αυτά που μας κρατούν μουδιασμένους & μονίμως αντιμέτωπους με τρομερά δυσάρεστα γεγονότα.
Με μόνη ευχή, καθώς δεν υπάρχει επιλογή, να είμαστε ενωμένοι και μαζί σε όλο αυτό που μας συμβαίνει, θα προσπαθήσουμε να είμαστε η καλύτερη δυνατή παρέα τα μεσημέρια σας», έγραψε χαρακτηριστικά.