Σπύρος Μπίμπιλα: «Η Μαίρη μας έλεγε πάντα, ότι...» - Η αποκάλυψή του για την Χρονοπούλου

«Θα σεβαστούμε αυτό ακριβώς που ήθελε η Μαίρη»

Γιώτα Πεπαρίδη
Youweekly Editor
Σπύρος Μπίμπιλα: «Η Μαίρη μας έλεγε πάντα, ότι...» - Η αποκάλυψή του για την Χρονοπούλου

Ο ηθοποιός και πολιτικός, Σπύρος Μπιμπίλας, μίλησε το πρωί της Δευτέρας 9/10 στην εκπομπή της Κατερίνας Καινούργιου, "Super Κατερίνα". στον τηλεοπτικό σταθμό του Alpha, τόσο για την κηδεία της Μαίρης Χρονοπούλου (δείτε εδώ τι θα φορέσει στο τελευταίο της ταξίδι της), όσο και για τις σκέψεις του σε σχέση με το δικό του θάνατο.

Τι δήλωσε ο Σπύρος Μπιμπίλας για τη Μαίρη Χρονοπούλου

«Η Μαίρη μας έλεγε πάντα, ότι έχει ετοιμάσει τα πάντα. Έχει αφήσει το χαρτί που ήξερε, πως θα γίνει όλη αυτή η διαδικασία. Για αυτό δε θα γίνει αυτή η καθιερωμένη κηδεία, εκκλησιαστική, γιατί δεν ήθελε». Όπως εξήγησε δε θα έχει εξόδιο ακολουθία, «θα γίνει μία πολύ μικρού μεγέθους πολιτική κηδεία», για την οποία δεν μπορεί να δώσει λεπτομέρειες στη δημοσιότητα.

«Θα σεβαστούμε αυτό ακριβώς που ήθελε η Μαίρη», δήλωσε ο ηθοποιός. «Γιατί μόνο έτσι μπορείς να σεβαστείς τη μνήμη κάποιου. Αν παρακούσεις αυτά, που έχει πει, είναι σαν να κάνεις κακό στη μνήμη του», πρόσθεσε. «Δεν ξέρουμε ακόμα, πότε θα γίνει. Γιατί, όπως ξέρετε, υπάρχει μία χρονοβόρα διαδικασία, επειδή δεν είχε συγγενείς η Μαίρη. Δεν είναι εύκολο να φύγει η σορός από το νοσοκομείο», τόνισε.

Μάλιστα, και ο Ανδρέας Μικρούτσικος εξομολογήθηκε, πως και ο αδερφός του, ο Θάνος είχε οργανώσει όλη την τελετή της κηδείας του. Αλλά και ο Σπύρος Μπιμπίλας αποκάλυψε, ότι έχει οργανώσει τα πάντα γύρω από το ζήτημα, και έχει αφήσει στο ταμείο του Σωματείου Ελλήνων Ηθοποιών το χαρτί, που τα αναγράφει. «Η Μαίρη ήταν τόσο θετικός άνθρωπος, τόσο οργανωτική σε όλα», υπογράμμισε για τη διαδικασία που η ίδια έχει ετοιμάσει σε σχέση με το θάνατό της.

Δείτε παρακάτω το απόσπασμα: