My Style Rocks: «Είσαι άσχετη, μη τα βάζεις μαζί μου» - Η επίθεση της Μαργαρίτας σε Αμάντα και Χριστίνα

Τι είπε ο Στέλιος Κουδουνάρης

Ιωάννα Βουτσή
Youweekly Editor
My Style Rocks: «Είσαι άσχετη, μη τα βάζεις μαζί μου» - Η επίθεση της Μαργαρίτας σε Αμάντα και Χριστίνα

Καινούρια εβδομάδα ξεκίνησε για το My Style Rocks στον ΣΚΑΙ και έχουν ήδη αρχίσει οι κόντρες και οι αντιπαραθέσεις, από τα πρώτα κιόλας λεπτά του επεισοδίου με τις καινούριες παίκτριες να είναι πολύ καλά διαβασμένες.

Ένταση ανάμεσα σε Μαργαρίτα, Αμάντα και Χριστίνα

Αυτή τη φορά η νέα παίκτρια Μαργαρίτα, έχει ανοίξει κόντρα με κάποιες από τις παλιές παίκτιρες αφού δεν αφήνει τίποτα να πέσει... κάτω. Με την πρώτη που ήρθε σε αντιπαράθεση ήταν η Αμάντα, η οποία προσπάθησε να της εξηγήσει για ποιο λόγο δεν της άρεσε το loοk ωστόσο η νέα παίκτρια δεν την άφησε να ολοκληρώσει με αποτέλεσμα να δημιουργηθεί ένταση ανάμεσα στις δυo τους.

Δείτε επίσης: Γύρισε από βραδινή έξοδο και δε βρήκε το τιμόνι στο αμάξι της - Επεισοδιακή νύχτα για πρώην παίκτρια My style rocks

Στη συνέχεια τον λόγο πήρε η Χριστίνα που και αυτή με την πελυρά επιχείρησε να κάνει την κριτική της. «Είσαι άσχετη, μην τα βάζεις μαζί μου», της απάντησε επιθετικά στη Μαργαρίτα.

Δείτε το απόσπασμα:

To σχόλιο του Στέλιου Κουδουνάρη

Η ένταση συνεχίστηκε και μπροστά στους κριτές καθώς ο Στέλιος Κουδουνάρης «ακύρωσε» την εμφάνιση. «Θες να δείξεις ότι ξέρεις από μόδα και δείχνεις ότι δεν ξέρεις τίποτα από μόδα έτσι. Αν ερχόσουν σε εμένα δεν θα σε προσλάμβανα γιατί θα έβλεπα ότι θα έκανες πολύ σημαντικά λάθη στην επικοινωνία και ότι είσαι πίσω στην εποχή. Την δουλειά δεν την παίρνεις». ανέφερε.