Βασιλική Τρουφάκου: «Με συγκίνησε από την πρώτη στιγμή...» - Τι αποκαλύπτει για τον ρόλο της στον "Γιατρό"

«Κάτι τέτοιο έχω δει τα όνειρα μου...»

Ιωάννα Βουτσή
Youweekly Editor
Βασιλική Τρουφάκου: «Με συγκίνησε από την πρώτη στιγμή...» - Τι αποκαλύπτει για τον ρόλο της στον

Για τον ρόλο της στη νέα δραματική σειρά του Alpha "Ο Γιατρός", η οποία βασίζεται σε αληθινά γεγονότα, μίλησε το πρωί της Δευτέρας 9/10, η Βασιλική Τρουφάκου, στη Σταματινά Τσιμτσιλή και στην εκπομπή Happy Day.

Τι αποκάλυψε η Βασιλική Τρουφάκου για τον ρόλο της

«Η Σοφία τον επέλεξε τον Ανδρέα, ήταν μέντοράς της. Θα περάσουν από δοκιμασίες, είναι πολύ δύσκολο αυτό που περνάει ο Ανδρέας. Είναι μια αληθινή ιστορία, εξτρίμ κατάσταση ιατρική.Έχει χάσει 12 χρόνια από τη ζωή του».» ανέφερε η Βασιλική Τρουφάκου.

Δείτε επίσης: "Γίναμε κομμάτια όλοι" - Θρήνησε το twitter με την σκηνή Χαλκιά & Ρηγοπούλου

«Ο πρώτος κύκλος είναι 16 επεισόδια. Ήταν σημαντικό και χαρμόσυνο για μένα, το να μπορώ να είμαι σε μια τέτοια σειρά. Προλαβαίνεις να έχεις μια εικόνα του χαρακτήρα σου, προλαβαίνεις να ξέρεις τι λες, προλαβαίνεις να καταλάβεις τι θέλει ο ήρωάς σου, έχεις μια πολυτέλεια.»

«Εμένα με συγκίνησε από την πρώτη στιγμή. Μόλις άκουσα τι συμβαίνει στην ηρωίδα αυτή συγκινήθηκα. Κάτι τέτοιο έχω δει τα όνειρα μου, ότι μπορεί να σε ξεχάσει κάποιος δικός μου άνθρωπος.» δήλωσε η ηθοποιός.

Δείτε εδώ το βίντεο:

Οι σημερινές 9/10 εξελίξεις της σειράς του ALPHA, Ο Γιατρός

Επεισόδιο 4

Ο Ανδρέας προσπαθεί να μπει στο email του αλλά δεν θυμάται τους κωδικούς και ο μόνος τρόπος να ανοίξει τον λογαριασμό είναι να απαντήσει στην ερώτηση ασφαλείας που έχει βάλει: «κάτι καλό που σου κάνει κακό». Ομως, ο Απόστολος προσπαθεί να τον αποτρέψει από το να μπει στα email του καθώς δεν θεωρεί ότι είναι ακόμα έτοιμος να αντιμετωπίσει κάποιες αλήθειες από το παρελθόν του: «Πιστεύω δεν είναι ακόμα ώρα να κάνεις κάτι τέτοιο! Νομίζω πρέπει να κάνεις βήμα-βήμα κάθε φορά», τον συμβουλεύει.

Παράλληλα, στο νοσοκομείο κάνει εισαγωγή ο αδελφός της Σοφίας, ο Κυριάκος (Ιάσονας Παπαματθαίου) έπειτα από ένα ατύχημα στην αναρρίχηση. Οι σχέσεις των δύο αδελφών δεν είναι και οι καλύτερες, πράγμα που κάνει τη Σοφία πολύ δύσπιστη μαζί του γιατί πιστεύει πως έχει μπλέξει με ναρκωτικά: «Δεν είμαι σίγουρη αν πράγματι λες την αλήθεια». Ομως, με τη βοήθεια του Ανδρέα ως διαμεσολαβητή, η Σοφία και ο Κυριάκος καταφέρνουν να έρθουν κοντά και να μιλήσουν ειλικρινά για πρώτη φορά μετά από χρόνια.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

«Αν έχεις ζήσει μια αρρώστια για πάρα πολύ καιρό,...» - Η συγκινητική εξομολόγηση της Βασιλικής Τρουφάκου για την απώλεια του πατέρα της

Ο γιατρός 13/11: «Συγχώρα με αλλά δεν μπορώ να το θυμηθώ!» - Η Σοφία μιλάει στον Αντρέα για την σχέση τους

Ο Γιατρός (6/11): Ο Ανδρέας βρίσκει ένα σημαντικό στοιχείο που σχετίζεται με την υπόθεση του Παπαδόπουλου

Ο Γιατρός: «Είναι καλύτερο για όλους να μείνεις μακριά, μόνο προβλήματα προκαλείς» - Λιποθυμάει στο νοσοκομείο η κρυμμένη αδερφή του με σύνδρομο Down

Ο Γιατρός (24/10): «Ούτε και εμένα μου είναι εύκολο» - Ανδρέας και Άννα κοιμούνται μαζί

Ο Γιατρός (23/10): «Για τον θάνατο του Γιώργου, εγώ έφταιγα» - Ανδρέας & Άννα ανακαλύπτουν το λόγο που πέθανε ο γιος τους

Ο Γιατρός: «Υπονοείτε, ότι η κόρη μας παίρνει ναρκωτικά;» - Ένα αποτέλεσμα εξετάσεων θα κλονίσει τις ζωές όλων

Ο Γιατρός (10/10): Η αποκάλυψη σοκ για τον Ανδρέα και η παραίτηση από το νοσοκομείο

Ο Γιατρός: «Πάλι μας κάνανε την καρδιά περιβόλι...» - Θύελλα αντιδράσεων μετά το χθεσινό επεισόδιο

Σαν πριγκίπισσα στο νησί των ιπποτών - Η Βασιλική Τρουφάκου ποζάρει στα βράχια και μαγνητίζει όλα τα βλέμματα