«Δεν είναι δυνατόν να απαντήσει ένας Πρέκας σε αυτές τις αηδιαστικές θέσεις! Είναι χυδαίος» - Πυρ και μανία κατά του Στέφανου Κασσελάκη

Οι χειμαρρώδεις δηλώσεις του για την δημιουργία οικογένειας με παρένθετη μητέρα

Στέλλα Μούτσιου
Youweekly Editor
«Δεν είναι δυνατόν να απαντήσει ένας Πρέκας σε αυτές τις αηδιαστικές θέσεις! Είναι χυδαίος» - Πυρ και μανία κατά του Στέφανου Κασσελάκη

Από την πρώτη στιγμή που ο Στέφανος Κασσελάκης έθεσε υποψηφιότητα για πρόεδρος του ΣΥΡΙΖΑ, πλήθος κόσμου ξεσηκώθηκε εναντίον του και ο ίδιος δέχθηκε πολλά και αρνητικά σχόλια, με αρκετά από αυτά να αφορούν την προσωπική του ζωή και τον σεξουαλικό του προσανατολισμό. Αυτό συνεχίστηκε και μετά την εκλογή του, με τελευταίο παράδειγμα τον Αχιλλέα Μπέο, ο οποίος χρησιμοποίησε χυδαίους χαρακτηρισμούς κατά την ομιλία του για τη νίκη του και την επανεκλογή του ως Δήμαρχος Βόλου (δείτε εδώ αναλυτικά).

Δηλώσεις κατά του αρχηγού του κόμματος έκανε και ο Κώστας Πρέκας τη Δευτέρα 9/10 μέσα από την εκπομπή του ALPHA, Super Κατερίνα, αναφορικά με την αποκάλυψή του πως θέλει να αποκτήσει παιδιά και συγκεκριμένα δύο αγόρια.

Οι δηλώσεις του Κώστα Πρέκα για τον Στέφανο Κασσελάκη

«Δεν θα δεχόμουν ποτέ να απαντήσω γι' αυτό τον κύριο, ο οποίος δεν είναι Έλληνας. Δεν έχω καμία σχέση με την νοοτροπία αυτή την ευρωπαϊκή, την αμερικάνικη, που θέλουν να φυτέψουν εδώ. Η τραγικότητά του, αυτού του κυρίου που θέλει να αλλάξει τη νοοτροπία της ελληνικής οικογένειας, που θυσιάστηκε... Δεν είναι δυνατόν να απαντήσει ένας Πρέκας σε αυτές τις αηδιαστικές θέσεις που πήρε. Όσον αφορά την οικογένεια που θέλει να φτιάξει με τα δύο αγόρια. Τα αγόρια έχουν άμεση σχέση με τη νοοτροπία των συγκεκριμένων γονέων και πιθανότατα αργότερα να ακολουθήσουν τα αγόρια την πορεία του κυρίου αυτού.

Αποφεύγω να πω το όνομα αυτού του κυρίου, ο οποίος είναι χυδαίος και δεν έχει καμία σχέση με την ελληνική πραγματικότητα και με την ελληνική πολιτική σκέψη. Η ιστορία αυτού του κυρίου θα λήξει μέσα σε ένα εξάμηνο», δήλωσε.