Εγκλωβισμένη στο Ισραήλ η Νατάσα Μεντή - «Είμαστε πολλοί Έλληνες εδώ, θέλουμε να...»

«Δεν υπάρχουν κενά στις πτήσεις»

Ιωάννα Βουτσή
Youweekly Editor
Instagram: natasa_menti_official
Instagram: natasa_menti_official

Εγλωβισμένη στο εμπόλεμο Ισραήλ, όπου κλιμακώνενται τα τελευταία 24ωρα η διαμάχη με τους Παλαιστινίους και η κατάσταση βρίσκεται εκτός ελέγχου, παραμένει η τραγουδίστρια, Νατάσα Μεντή, η οποία γνωστοποίησε το γεγονός με ένα βίντεο - ανάρτηση στον προσωπικό της λογαριασμό στο Instagram.

Η ανάρτηση της Νατάσας Μεντή στo Instagram

«Ο σκοπός του βίντεο είναι για να πω ότι είμαστε στο Ισραήλ πολλοί Έλληνες και θέλουμε να γυρίσουμε πίσω. Οι πτήσεις είναι πολλές αλλά δεν βρίσκουμε εύκολα εισιτήριο. Εγώ βρήκα ένα για την Πέμπτη απλά δεν ξέρουμε αν όντως θα ολοκληρωθούν πτήσεις. Ο λόγος που άργησα να βγάλω είναι γιατί δεν έβρισκα τις προηγούμενες μέρες γιατί κάνουν μια πτήση την ημέρα. Τα πράγματα εδώ είναι πολύ σοβαρά. Είναι πολύ δύσκολα.» αναφέρει.

Δείτε επίσης: Κάιλι Τζένερ: Θύελλα αντιδράσεων με την ανάρτησή της για τον πόλεμο στο Ισραήλ.

«Θέλω πω στο πρωθυπουργό, ας στείλει τώρα τα αεροπλάνα όπως έχει πει, δεν ξέρουμε αν θα μπορεί πιο μετά να τα στείλει. Δεν υπάρχουν κενά στις πτήσεις. Αν αυτές ακυρωθούν τι θα κάνουμε; Θα μείνουμε εδώ και θα βιώσουμε αυτόν τον πόλεμο; Γιατί; Σας παρακαλούμε, είμαστε πολλοί εδώ, κάντε το τώρα που γίνεται και μπορείτε. Εύχομαι να επιστρέψω πολύ γρήγορα στην πατρίδα» αναφέρει η τραγουδίστρια στο βίντεο της στα social media.

"Δεν έχω καμία ενημέρωση για τίποτα. Αλλά από τη στιγμή που γίνονται δρομολόγια με πτήσεις γιατί δεν μας στείλουν ένα αεροπλάνο? Έχουμε μιλήσει με την πρεσβεία εδώ πολλές φορές και φυσικά έχουν ονόματα και τηλέφωνα. Ας τελειώνουμε επιτέλους με αυτό γιατί τα πράγματα εδώ είναι πολύ δύσκολα και πολύ επικίνδυνα." αναφέρει η λεζάντα του βίντεο.

Δείτε εδώ την ανάρτηση της:

Οι συγκλονιστικές εικόνες από τις βομβαρδισμένες περιοχές του Ισραήλ