«Την ξέρω την Ελένη, δεν ισχύουν...» - Η αποκάλυψη του δικηγόρου του Μπιθικώτση για την διατροφή και την βάφτιση

«Αντιμετωπίζει ένα πολύ σοβαρό πρόβλημα υγείας και της πρότεινα να πάει να τον δει τον άνθρωπο»

Ελένη Ζουγανέλη
Youweekly Editor
NDPPHOTO
NDPPHOTO

Οργή και θυμός υπάρχει ανάμεσα στον Γρηγόρη Μπιθικώτση και την πρώην σύζυγό του, Ελένη Τσιριγκάκη μετά το χωρισμό τους. Αφορμή για να απασχολήσει ξανά το διαζύγιο τους ήταν η βάφτιση της κόρης τους που πραγματοποιήθηκε την Κυριακή 8/10, στην οποία ο τραγουδιστής δεν πήγε.

Η πρώην γυναίκα του μιλώντας στην κάμερα του Happy Day δήλωσε πως δεν έχει δει ποτέ τα μάτια της κόρης τους, η οποία δεν γνωρίζει ποιος είναι ο μπαμπάς της, ενώ δεν δίνει λεφτά με αποτέλεσμα να την βοηθάει η μητέρα της και ο νονός της μικρής - δείτε τις δηλώσεις της.

Σήμερα 10/10 λοιπόν, ο Απόστολος Λύτρας που εκπροσωπεί τον Γρηγόρη Μπιθικώτση, μίλησε ζωντανά στο Happy Day του ALPHA για την απόφαση του να μην παρευρεθεί στην βάφτιση της κόρης του, ενώ ξεκαθάρισε πως τα χρήματα της διατροφής δίνονται κανονικά, έχοντας πάρει συναινετικό διαζύγιο.

Οι δηλώσεις του δικηγόρου του Γρηγόρη Μπιθικώτση

«Όταν ακούτε μια μια μητέρα, γυναίκα να αποκαλεί τον πατέρα "η απέναντι πλευρά" αντιλαμβάνεστε ότι υπάρχει θυμός. Την ξέρω την Ελένη, δεν ισχύουν τα περισσότερα από αυτά που λέει. Το έβλεπε το παιδί, πληρώνει διατροφή, η οποία έχει συμφωνηθεί. Έχουν πάρει διαζύγιο. Αντιμετωπίζει ένα πολύ σοβαρό πρόβλημα υγείας ο Γρηγόρης. Το ξέρει και μάλιστα εγώ ο ίδιος της πρότεινα να πάει να τον δει τον άνθρωπο σε αυτό το πρόβλημα που αντιμετωπίζει.

Μηνιαία καταθέτει τη διατροφή και σαφέστατα έχουμε έγγραφα που το αποδεικνύουν, διαφορετικά θα είχε προβεί σε νομικές ενέργειες. Επαναλαμβάνω ότι υπάρχει θυμός, θα πρέπει να εξομαλυνθεί αυτή η κατάσταση. Το βλέπει το παιδί, είναι υπερβολή αυτά ότι δεν έχει δει ποτέ το παιδί. Το μόνο που τον ενδιαφέρει είναι να υπάρχει ηρεμία.

Είναι συνδυαστικό, είναι ο θυμός και αν θέλετε και η οργή που αντιμετωπίζει από την πρώην σύζυγό του καθώς αντιμετωπίζει και το πρόβλημα υγείας που δεν μπόρεσε να παρευρεθεί. Έχουν πάρει συναινετικό διαζύγιο, πληρώνει και την διατροφή που έχει συμφωνηθεί»