Ειρήνη Κολιδά για εγκυμοσύνη Βαμβακούση: «Το είπα καλοπροαίρετα! Αν ήξερα ότι το ζευγάρι δεν ήθελε...»

«Ο Γιώργος Αγγελόπουλος θα κατάλαβε ότι δεν έγινε με δόλο»

Ελένη Ζουγανέλη
Youweekly Editor
Ειρήνη Κολιδά για εγκυμοσύνη Βαμβακούση: «Το είπα καλοπροαίρετα! Αν ήξερα ότι το ζευγάρι δεν ήθελε...»

Συνέντευξη στην κάμερα της εκπομπής BreakfastStar παραχώρησε η Ειρήνη Κολιδά, μιλώντας για την ζωή της σήμερα, χρόνια μετά την συμμετοχή της στο Survivor. Το ριάλιτι επιβίωσης του ΣΚΑΙ ήταν εκείνο που την έκανε γνωστή στον κόσμο και την βοήθησε να παρουσιάσει τη δική της εκπομπή.

Σήμερα παραμένει ένα από τα πιο αγαπητά πρόσωπα της τηλεόρασης και έχει κρατήσει καλές σχέσεις με τον Γιώργο Αγγελόπουλου, με τον ίδιο να την καλεί και στο γάμο του (δείτε αποκλειστικές εικόνες).

Η Ειρήνη Κολιδά λοιπόν, ήταν ανάμεσα στους καλεσμένους που αποκάλυψαν την εγκυμοσύνη της Δήμητρας Βαμβακούση, με αποτέλεσμα πολλοί να αναφέρουν πως ο Γιώργος Αγγελόπουλος είναι εκνευρισμένος με τα συγκεκριμένα πρόσωπα.

Όπως λοιπόν δήλωσε, δεν το ανέφερε κακοπροαίρετα στις κάμερες, αφού ήταν κάτι το πασιφανές. Αν ήξερε ωστόσο πως δεν ήθελε το ζευγάρι να αναφερθεί δεν θα το αποκάλυπτε.

Η δήλωση της Κολιδά για Βαμβακούση - Αγγελόπουλο

«Εγώ το είπα πάντα καλοπροαίρετα δεν είχαν σκέψη ότι θα δώσω ένα γεγονός. Ήταν κάτι το οποίο ήταν πασιφανές. Αν ήξερα ότι το ζευγάρι δεν ήθελε, δεν θα αναφερόμουν ποτέ στην εγκυμοσύνη. Όπως και να έχει, ευχή έδωσα. Δεν έστειλα μήνυμα γιατί δεν ήθελα να το συνεχίσω, ο Γιώργος θα κατάλαβε ότι δεν έγινε με δόλο, την Δήμητρα δεν την ξέρω προσωπικά», ανέφερε χαρακτηριστικά.

Οι δηλώσεις για τη ζωή της

«Όταν βγήκα από το Survivor και μέχρι σχετικά πρότινος, δεν ήμουν στα νερά μου. Έχασα λίγο τον εαυτό μου. Όχι προς τα πιστεύω μου αλλά ως προς τη διαχείριση του πώς με βλέπει ο κόσμος. Δεν την "ψώνισα"» ανέφερε αρχικά για την συμμετοχή της στο Survivor το 2017.

«Στην αρχή όταν παρουσίαζα την εκπομπή Μεσημεριάτικα, πιέστηκα γιατί είχαν κείμενο. Όταν λειτούργησα μόνη μου ήταν όλα τέλεια. Δεν θα δεχόμουν να είμαι σε πάνελ αλλά τώρα που είναι πιο δύσκολοι οι καιροί θα το σκεφτόμουν καλύτερα. Δεν θέλω να γίνω επαγγελματίας παίκτρια ριάλιτι. Δεν θέλω να κάνω μόνο αυτό» είπε για τα επαγγελματικά της.