«Αφορά νομίζω την εκπομπή του Γιώργου Λιάγκα! Το 2016 ο Αντώνης...» - Η αποκάλυψη της Γραμμέλη για την ανάρτηση του Κανάκη

«Με Γρηγόρη Αρναούτογλου, Αντώνη Κανάκη και Γιώργο Λιάγκα και είχε γίνει το μάλε βράσε»

Ελένη Ζουγανέλη
Youweekly Editor
«Αφορά νομίζω την εκπομπή του Γιώργου Λιάγκα! Το 2016 ο Αντώνης...» - Η αποκάλυψη της Γραμμέλη για την ανάρτηση του Κανάκη

Στην εκπομπή Mega Καλημέρα σήμερα Τρίτη 10/10 σχολίασαν την ανάρτηση που έκανε ο Αντώνης Κανάκης για το σάλο που έχει δημιουργηθεί σχετικά με τον Αχιλλέα Μπέο, ειδικά μετά τον πρόσφατες δηλώσεις του για τον Στέφανο Κασσελάκη.

Ο παρουσιαστής ήταν ιδιαίτερα αιχμηρός στα λόγια του και έκανε λόγο για εκπομπές που βγάζουν στον αέρα τον Δήμαρχο Βόλου και στην συνέχεια κάνουν σόυ τις δηλώσεις του δηλώνοντας μετά σοκαρισμένοι - δείτε την ανάρτηση.

Η Αφροδίτη Γραμμέλη λοιπόν, ανέφερε πως η εν λόγω ανάρτηση αναφέρεται στο Πρωινό, ενώ μίλησε και για την εποχή που ο Γιώργος Λιάγκας παρουσίαζε την late night εκπομπή του ΑΝΤ1 και υπήρχαν σχόλια πως κόπηκε εν μια νυκτί εξαιτίας του Αντώνη Κανάκη.

Τα σχόλια της Αφροδίτης Γραμμέλη

«Εμένα μου κάνει ως replay. Mου θυμίζει ένα σκηνικό το 2016. Αφορά νομίζω την εκπομπή του Γιώργου Λιάγκα, διότι οι δηλώσεις του Αχιλλέα Μπέου μπορεί να έπαιξαν σε πολλές εκπομπές ωστόσο καλεσμένος ο Δήμαρχος Βόλου ήταν στο Πρωινό του ΑΝΤ1. Και βγαίνει ο Αντώνης και κάνει αυτή την ανάρτηση - που δεν κάνει συχνά αναρτήσεις -, είναι στο ίδιο κανάλι με τον Γιώργο και βγαίνει και κάνει αυτή τη δήλωση, ουσιαστικά στοχοποιώντας μία εκπομπή και έναν άνθρωπο η οποία έχει καλέσει τον Μπέο και έχει επαναλάβει τη φιλοσοφία αυτής της δήλωσης που έκανε στα επινίκια» ανέφερε αρχικά.

Για να αποκαλύψει σε άλλο σημείο: «Το 2016 ο Αντώνης ήταν σύμβουλος ψυχαγωγικού προγράμματος του ΑΝΤ1. Τότε υπήρχε σφοδρή σύγκρουση μεταξύ των αντρών παρουσιαστών, ήταν ο Γρηγόρης Αρναούτογλου, ο Αντώνης Κανάκης και ο Γιώργος Λιάγκας και είχε γίνει το μάλε βράσε. Κάναμε το late night τότε που κόπηκε εν μία νυκτί τον Ιανουάριο του 2017. Το χαμηλότερο νούμερο ήταν το 23% τότε. Υπήρχαν αντιδράσεις για το περιεχόμενο της εκπομπής ότι δεν άρεσε. Ο Αντώνης είχε βγάλει ανακοίνωση και είχε πει ότι ουδέποτε ζήτησε να κοπεί η εκπομπή του Γιώργου Λιάγκα. Ωστόσο, στο κανάλι και στο περιβάλλον της εκπομπής υπήρχε η αίσθηση ότι ο Αντώνης δεν ήταν και τόσο θετικός με το να υπάρχει αυτή η εκπομπή στον αέρα του ΑΝΤ1 τότε. Ο Γιώργος με τον Αντώνη δεν μιλάγανε».