Αντίνοος Αλμπάνης: «Θέλω σχέση...» - Η εξομολόγηση για την προσωπική του ζωή και τα spoiler για το Maestro

«Είμαι ελεύθερη»

Γιώτα Πεπαρίδη
Youweekly Editor
Αντίνοος Αλμπάνης: «Θέλω σχέση...» -  Η εξομολόγηση για την προσωπική του ζωή και τα spoiler για το Maestro

Η τηλεοπτική κάμερα της πρωινής εκπομπής "Breakfast@Star", που προβάλλεται στο Star, έπιασε το γνωστό ηθοποιό, Αντίνοο Αλμπάνη, ο οποίος μεταξύ άλλων έκανε spoiler για την επιστροφή του "Maestro", αλλά και για την προσωπική του ζωή (δείτε εδώ τη μεγάλη ανατροπή στο νέο κύκλο με τη νέα προσθήκη).

Τι αποκάλυψε ο ηθοποιός για τη σειρά, αλλά και για τον έρωτα στη ζωή του

«Φεύγω την άλλη εβδομάδα (για Παξούς)», δήλωσε ο Αντίνοος Αλμπάνης στην εκπομπή για την επιστροφή της αγαπημένης δραματικής σειράς, Maestro. Μάλιστα, από όσο ήδη γνωρίζουμε τα 4 πρώτα επεισόδια είναι ήδη έτοιμα.

«Το τέλος δεν το έχω λάβει ακόμα», εξήγησε αφήνοντας υπόνοια, ότι είναι πολύ πιθανό το τέλος της σειράς να μην έχει καν γραφθεί. Ενώ, παράλληλα εξομολογήθηκε, ότι ο ηθοποιός Γιάννης Τσορτέκης επιστρέφει με κάποιον τρόπο στη δεύτερη σεζόν. Δεν ανέφερε όμως τον τρόπο, «γιατί για να με κρεμάσουν ανάποδα;», είπε περιπαικτικά.

«Επειδή έχω άλλη επαφή τώρα ε το νησί, άλλη σχέση. Περιμένω να ξανά πάω εκεί, να δω τους ανθρώπους που γνωρίζω, να φάω στα όμορφα μαγαζιά με το υπέροχο φαγητό τους, να δω τις ομορφιές του τόπου», επισήμανε νοσταλγικά για τον τόπο γυρισμάτων της σειράς. Αλλά, σημείωσε επιπλέον, πως οι σκηνές θα ολοκληρωθούν με τη νέα χρονιά, ενώ δεν ξέρει πότε θα προβληθεί.

«Εσείς με ρωτάτε αν έχω σχέση, δεν είμαι ένας τρελός που βγαίνω και λέω, ότι θέλω σχέση», αποκρίθηκε στη δημοσιογράφο. Παραδέχτηκε, πως δέχεται μηνύματα μέσω των μέσων κοινωνικής δικτύωσης από γυναίκες, που του γράφουν «είμαι ελεύθερη». Παρόλα αυτά, επισήμανε, πως δε συνεχίζει κάτι μέσω των social media.

Δείτε παρακάτω το απόσπασμα της εκπομπής: