«Μιλήσαμε την περασμένη εβδομάδα! Είναι δύσκολα τα πράγματα! Μου είπε...» - Αποκάλυψη για την υγεία του Βασίλη Καρρά

Τι συμβαίνει

Ελένη Ζουγανέλη
Youweekly Editor
NDPPHOTO
NDPPHOTO

Τον δικό του αγώνα με την υγεία του δίνει ο Βασίλης Καρράς το τελευταίο διάστημα με την κατάσταση του να είναι δύσκολη, όπως έχει κυκλοφορήσει και λένε πρόσωπα που τον γνωρίζουν. Μάλιστα, αυτό αποκάλυψε και ο Ζαφείρης Μελάς σε δηλώσεις του στην εκπομπή Πρωινό ΣουΣου στο OPEN.

Από την άλλη και η Ελένη Τσολάκη αναφέρθηκε στην υγεία του, στέλνοντας την αγάπη της στον σπουδαίο τραγουδιστή, για τον οποίο να σημειώσουμε πως γράφτηκε πως έφυγε από την ζωή και προκλήθηκε σάλος.

Τι συμβαίνει με την υγεία του Βασίλη Καρρά

«Έχω μιλήσει με τον Βασίλη Καρρά, την περασμένη εβδομάδα. Είναι δύσκολα τα πράγματα από ότι λένε και άλλοι. Δεν πήγα να τον δω γιατί δεν θα αντέξω να τον δω. Μακάρι εύχομαι από τον Θεό να γίνει καλά, να γυρίσει πάλι πίσω. Μου είπε ότι δεν είναι καλά. Δεν ήθελα να τον ενοχλήσω εγώ γιατί σέβομαι αυτόν τον Γολγοθά που τραβάει. Έχουμε περάσει πολλά, μαζί σκαρφαλώναμε για να φτάσουμε εδώ που φτάσαμε. Ποτέ δεν κοιταχτήκαμε λοξά, πάντα μιλούσαμε με τα μάτια καρφωμένα πάνω μας», ανέφερε ο Ζαφείρης Μελάς.

«Θέλουμε να στείλουμε ένα γλυκό φιλί και όλη μας την αγάπη στον Βασίλη Καρρά, σε αυτόν τον μοναδικό ερμηνευτή, τον υπέροχο άνθρωπο, την καταπληκτική ψυχή. Όποιος τον έχει γνωρίσει νομίζω έχει να πει μεγάλες ιστορίες», είπε η Ελένη Τσολάκη μετά την προβολή της συνέντευξης του τραγουδιστή.

«Ο Βασίλης Καρράς παρέμεινε ένας δοτικός, γλυκύτατος άνθρωπος. Εγώ τυγχάνει να τον ξέρω αρκετά χρόνια από τη Θεσσαλονίκη και έχουμε μιλήσει πολλές φορές. Θα σε συμβουλεύσει, θα σε αγκαλιάσει, με το που έβλεπε πάθος στα μάτια ενός ανθρώπου είναι εκεί για να τον βοηθήσει με όποιον τρόπο μπορούσε», ανέφερε σε άλλο σημείο.

«Τις τελευταίες ημέρες έχουμε ακούσει πάρα πολλά για την υγεία του. Η αλήθεια είναι ότι ο Βασίλης Καρράς δίνει τον δικό του αγώνα, τη δική του μάχη με συμμάχους όλους εμάς, όλη την Ελλάδα που τον αγαπάει πιστά. Θα βγει νικητής. Είναι ανήθικο, το θεωρώ τραγικό να μεταδίδονται ψευδείς ειδήσεις. Δεν δείχνει σεβασμό, δεν παίζεις με την υγεία κανενός και με ευαίσθητα προσωπικά δεδομένα», συμπλήρωσε.