«Εχθές γύρισα με προστασία στο σπίτι...» - Φόβος για την Κατερίνα Καινούργιου μετά τις απειλές που δέχτηκε

«Δεχόμουν απειλές ότι θα με χτυπήσουν επειδή τόλμησα και μίλησα»

Ελένη Ζουγανέλη
Youweekly Editor
«Εχθές γύρισα με προστασία στο σπίτι...» - Φόβος για την Κατερίνα Καινούργιου μετά τις απειλές που δέχτηκε

Φοβισμένη είναι η Κατερίνα Καινούργιου μετά τα υβριστικά σχόλια που δέχτηκε στα social media εξαιτίας της ανάρτηση που έκανε στο Instagram για τον Αχιλλέα Μπέο μετά την εκλογή του στον Δήμο του Βόλου και την ομιλία του στην οποία μίλησε άσχημα λόγια κατά του Στέφανου Κασσελάκη και της σεξουαλικότητας του.

«Δεν καταλαβαίνεις πόσα υβριστικά μηνύματα δέχτηκα, ότι ο Μπέος έχει δίκιο και "ποια είσαι εσύ;", με απείλησαν με τραμπουκισμούς επειδή έγραψα αυτό. Είμαι σε κατάσταση σοκ γιατί δέχομαι απειλητικά μηνύματα. Με απειλούν ότι θα έρθουν να με βρουν. Θέλω να πιστεύω ότι αυτό δεν είναι ο ελληνικός λαός» - έχει αποκαλύψει η παρουσιάστρια.

Με συνοδεία πήγε στο σπίτι της η Κατερίνα Καινούργιου

Σήμερα Τρίτη 10/10 η Κατερίνα Καινούργιου αποκάλυψε πως χθες αναγκάστηκε να επιστρέψει στο σπίτι της με συνοδεία φίλης της, καθώς φοβόταν ύστερα από τις απειλές που δέχτηκε πως θα πάνε στο σπίτι της.

«Εχθές γύρισα με προστασία στο σπίτι, με φίλη μου εννοώ. Μην παρεξηγηθώ. Δεχόμουν απειλές ότι θα έρθουν κάποιοι από τον Βόλο - όχι ο ίδιος ο κ. Μπέος δεν μου έστειλε - να μου κάνουν, να μου ράνουν, να με χτυπήσουν επειδή τόλμησα και μίλησα» αποκάλυψε μεταξύ άλλων.

Aυτό είναι το μοντέρνο σπίτι της

«Νέο σπίτι, νέα ζωή…Σύντομα» είχε γράψει η Κατερίνα Καινούργιου στον προσωπικό λογαριασμό της στο Instagram στα stories της.

κατερινα καινουργιου στο νεο της σπιτι

νεο σπίτι νεα αρχη καινουργιου

νεο σπίτι καινουργιου

Όσο για την ψυχολογία της φαίνεται να πηγαίνει από το καλό στο καλύτερο.

«Δεν ξέρω αν σας το είπα, αλλά μετακομίζω. Ειλικρινά το χρειαζόμουν. Το χρειαζόμουν και για την ψυχολογία μου πάρα πολύ. Τώρα στο ωραίο μου καινούργιο σπίτι έχει ένα πολύ ωραίο και φωτεινό μπαλκόνι και έχει και ωραία θέα. Βλέπεις στο κέντρο της Αθήνας. Το σπίτι που είμαι τώρα είναι πιο σκοτεινό και βλέπεις δρόμο και το κενό», είχε πει on air η Κατερίνα Καινούργιου πριν λίγο καιρό στον αέρα της εκπομπής της.