Γιώργος Λιάγκας - Βαγγέλης Περρής για Αντώνη Κανάκη: «Και εγώ, αν δεν είχα εκπομπή αυτή τη στιγμή, θα...»

Γυαλιά, Καρφιά στην ελληνική τηλεόραση

Γιώτα Πεπαρίδη
Youweekly Editor
Γιώργος Λιάγκας - Βαγγέλης Περρής για Αντώνη Κανάκη: «Και εγώ, αν δεν είχα εκπομπή αυτή τη στιγμή, θα...»

Μετά την "καυτή" ανάρτηση του Αντώνη Κανάκη για την προβολή των δηλώσεων του δημάρχου Βόλου, Αχιλλέα Μπέου, έχει προκληθεί ένας σάλος στην ελληνική τηλεόραση. Οι απαντήσεις και τα σχόλια από τους παρουσιαστές των πρωινών εκπομπών δίνουν και παίρνουν, ανάμεσα σε αυτές έρχεται να προστεθεί και η σπόντα του Γιώργου Λιάγκα και του Βαγγέλη Περρή.

Τι είπαν οι συνεργάτες της εκπομπής "Το Πρωινό"

«Με την ίδια λογική, επειδή έχει ξεκινήσει μία κουβέντα και εμένα δε μου αρέσουν αυτά», άρχισε να λέει ο Γιώργος Λιάγκας. «Έχει ξεκινήσει από προχθές, ότι φταίνε όλα τα κανάλια σοβαροί και λιγότερο σοβαροί δημοσιογράφοι, γιατί υπάρχουνε και εκεί κατηγοριοποιήσεις. Κακώς, γιατί στην Αμερική δεν υπάρχουν αυτά», δήλωσε έντονα εκνευρισμένος.

«Εκεί κάνουν όλη την ίδια δουλεία. Εδώ μας αρέσει να κατηγοριοποιούμε και να βάζουμε στη γωνία ανθρώπους», πρόσθεσε. «Ξεκινάμε μία κουβέντα, ότι όλοι στα κανάλια έχουμε φιλοξενήσει το Μπέο. Όλοι διαφωνήσαμε με τον Μπέο, όλοι τα βάλαμε με τον Μπέο», εξήγησε.

«Το θέμα στη σύγχρονη δημοκρατία είναι να ακούγονται οι Μπέοι; Οι απόψεις που έχουν οι άνθρωποι σαν τον Μπέο;», αναρωτήθηκε ο παρουσιαστής. Το πάνελ που τον πλαισιώνει έσπευσε να πει κατηγορηματικά, πως ναι θα πρέπει να ακούγονται.

«Νομίζω, ότι θα πρέπει να ακούγονται οι Μπέοι. Έτσι η κοινωνία πάει μπροστά. Η κοινωνία πάει και με πόνο μπροστά. Το να ακούγεται ο Μπέος και κάποιοι που τον χειροκροτούν από κάτω για εμένα καλό είναι. Γιατί έτσι βλέπεις, ποιες είναι η λάθος απόψεις, ποιοι της εκφράζουν και με ποια πλευρά της ιστορίας θες να τοποθετηθείς», συμπλήρωσε.

Κατέληξε, πως «Για εμένα δεν πρέπει να τους απομονώσεις τον Μπέο, γιατί τον κάνεις ελκυστικό. όταν τον απομονώσεις, νομίζω είναι σαν η δημοκρατία να τον φοβάται».

Ο Βαγγέλης Περρής, σε αυτό το σημείο πήρε το λόγο και ανέφερε, ότι «Και εγώ, αν δεν είχα εκπομπή αυτή τη στιγμή, θα έλεγα, γιατί το δείχνουνε οι άλλοι. Αν είχα θα το έδειχνα. Και μάλιστα, εξαρτάται το μεγάλο θέμα της επικαιρότητας, πως το πλησιάζεις και τη θέση παίρνεις».

Να υπενθυμίσουμε, πως οι δύο παρουσιαστές δεν είχαν την καλύτερη σχέση, Αντώνης Κανάκης και Γιώργος Λιάγκας, όταν συνεργάζονταν, όπως αποκάλυψε η Αφροδίτη Γραμμέλη.

Δείτε παρακάτω το απόσπασμα από την εκπομπή "Το Πρωινό":

Η ανάρτηση του Αντώνη Κανάκη για τον Αχιλλέα Μπέο

«Ένα σύστημα που συνειδητά επιλέγει να βγάζει ασταμάτητα στον αέρα τους "Μπέους" αυτού του κόσμου, με μοναδικό σκοπό να μετατρέψει τις ρατσιστικές/σεξιστικές/ομοφοβικές τους δηλώσεις σε τηλεοπτικό σόου, στη συνέχεια δηλώνει "σοκαρισμένο" από τις δηλώσεις αυτές.» ανέφερε ο Αντώνης Κανάκης.

Δείτε εδώ την ανάρτηση: