«Γελάω που σοκάρεστε! Εγώ με αυτές τις λέξεις μεγάλωσα» - Ο Καπουτζίδης «καταδικάζει» τον Μπέο για τις δηλώσεις του

Η τοποθέτησή του και για τον Θάνο Πλεύρη

Έφη Εκίζογλου
Youweekly Editor
«Γελάω που σοκάρεστε! Εγώ με αυτές τις λέξεις μεγάλωσα» - Ο Καπουτζίδης «καταδικάζει» τον Μπέο για τις δηλώσεις του

Οι δηλώσεις του Αχιλλέα Μπέου πέρα από την παρέμβαση του Άρειου Πάγου έχουν ξεσηκώσει και μια θύελλα αντιδράσεων από πολύ κόσμο. Ένας από αυτούς, μεταξύ των πολλών που έχουν τοποθετηθεί δημόσια, είναι και ο Γιώργος Καπουτζίδης, ο οποίος μετά την ανάρτηση που έκανε στον προσωπικό του λογαριασμό - πριν από λίγες ημέρες - στο instagram (δείτε την εδώ) θέλησε να μιλήσει για το γεγονός και στο talkradio.

Δεν παρέλειψε φυσικά να αναφερθεί και στην τοποθέτηση του Υπουργού Υγείας, Θάνου Πλεύρη.

Οι δηλώσεις του Γιώργου Καπουτζίδη για τον Μπέο

«Εγώ γελάω που σοκάρεστε από τους απόψεις του κύριου Μπέο. Για ένα γκέι παιδί αυτές οι λέξεις είναι η καθημερινότητά του, εγώ με αυτό έζησα σε όλη μου την παιδική και εφηβική ηλικία και έκανα υπομονή να πάω στο λύκειο και να φύγω για ένα καλύτερο περιβάλλον. Απορώ πως δεν το ξέρετε. Προσπαθούμε να σας το πούμε με χίλιους δυο τρόπου και όλο μας λέτε υπερευαίσθητους.

Ατομικά κάποιοι άνθρωποι έχουν κάνει μεγάλη βελτίωση, δεν θέλω να σας προσβάλω ούτε να σας επιτεθώ. Τις εκφράσεις του Μπέου και εσείς μπορεί να τις έχετε χρησιμοποιήσει και μετά μεγαλώνοντας καταλάβατε πως δεν πρέπει να μιλάω έτσι.

Εδώ βγήκε ο κ. Μπέος κι έκανε τις δηλώσεις που έκανε και κάποιοι ήθελαν να το στρογγυλέψουν και είπαν δεν ήθελε να πει αυτό».

Η τοποθέτησή του για τον κ. Πλεύρη

«Ο κ. Πλεύρης είπε στο τελευταίο του tweet ότι οικογένεια είναι μία μαμά και ένας μπαμπάς. Καταλαβαίνετε πόσο προσβλητική δήλωση είναι αυτή και μάλιστα από υπουργό Υγείας; Είναι σαν να λέει στις οικογένειες αυτές ότι δεν είστε οικογένειες. Είναι σαν να λέει στις μητέρες που μεγαλώνουν τα παιδιά τους μόνες τους ότι είστε λειψές εσείς και η οικογένειά σας, στους πατεράδες που μεγαλώνουν τα παιδιά τους μόνοι τους ότι είναι λειψοί, ότι είστε κάτι λιγότερο. Δεν το είπε κάποιος πανελίστας το είπε Υπουργός Υγείας.

Συζητάμε αν θα κάνει ο Τάιλερ με τον Κασσελάκη παιδί. Δεν είναι αυτό το θέμα. Εδώ υπάρχουν παιδιά υπαρκτά, είναι μια τελείως θεωρητική συζήτηση. Δεν νοιάζεστε για τα παιδιά που υπάρχουν και νοιάζεστε πώς θα πούμε τον Ηλία και τον Απόλλωνα; Αλήθεια; Τόσο ευαίσθητοι;».

Το tweet του Θάνου Πλεύρη στο οποίο αναφέρεται ο Γιώργος Καπουτζίδης

«Πλήρης άγνοια ηθικών κανόνων ΙΥΑ, καθώς ορθά η ΕΕ απαγορεύει πλην εξαιρέσεων λόγω υγείας την επιλογή φύλου όπως και την επιλογή χαρακτηριστικών πχ χρώμα ματιών ως αντίθετες πρακτικές σε βιοηθικούς κανόνες. Τέτοιες λογικές παραπέμπουν σε ευγονική και κίνδυνο διατάραξης ισορροπίας», έγραψε χαρακτηριστικά ο Υπουργός Υγείας.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

«Για ρώτα με, πως ήταν στην αυλή του σχολείου; Δε μπορούσα να μιλήσω!» - Τα παιδικά χρόνια του Γιώργου Καπουτζίδη και η αποκάλυψη για τη σεξουαλικότητά του

«Ήταν μια εσωτερική μου ανάγκη να μιλήσω για τα πράγματα που με...» - Τι αποκάλυψε ο Γιώργος Καπουτζίδης για τον δεύτερο κύκλο της σειράς του "Σέρρες"

Δημήτρης Ουγγαρέζος - Γιώργος Καπουτζίδης: Το τέλος μίας μεγάλης κόντρας μετά από 8 χρόνια

«Το θέμα για μένα έχει...» - Νέο ξεκαθάρισμα από τον Αχιλλέα Μπέο για Στέφανο Κασσελάκη

«Στη σύγχρονη δημοκρατία πρέπει να ακούγονται οι Μπέοι» - ''Σάλος'' με την δήλωση του Γιώργου Λιάγκα για τον Δήμαρχο Βόλου

Τα συγκινητικά λόγια της μητέρας του Παντελή Τουτουντζή - Τι είπε στον γιό της για τις δηλώσεις του Αχιλλέα Μπέου

«Άθλιε ψεύτη, ελεεινέ συκοφάντη, έπιασες εμένα στο στόμα σου;» - Η Έλενα Ακρίτα κατέθεσε αγωγή κατά του Αχιλλέα Μπέου

«Ένα σύστημα που συνειδητά επιλέγει να βγάζει ασταμάτητα στον αέρα τους "Μπέους"...» - Ξεσπά ο Αντώνης Κανάκης κατά του Αχιλλέα Μπέου